ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Γουρουνιάσματα: Το πρωτότυπο µιούζικαλ που άφησε εποχή επιστρέφει µετά από 10 χρόνια

Το μιούζικαλ προωθεί την αποδοχή, τη διαφορετικότητα, τη φιλία, τη συγχώρεση, την αγάπη, την εμπιστοσύνη, την αλληλεγγύη και τον σεβασμό

Δελτίο Τύπου

Το βραβευµένο παιδικό µιούζικαλ από τον ΘΟΚ στην κατηγορία «Καλύτερη παράσταση Παιδικού/ Νεανικού έργου» για τη διετία 2011-2013, επιστρέφει µετά από δέκα χρόνια για να αγγίξει ξανά της καρδιές των µικρών, και όχι µόνο, θαυµαστών του.
Το µιούζικαλ που προωθεί την αποδοχή, τη διαφορετικότητα, τη φιλία, τη συγχώρεση, την αγάπη, την εµπιστοσύνη, την αλληλεγγύη και τον σεβασµό ζωντανεύει στη σκηνή ξανά µέσα από τους γνωστούς πια χαρακτήρες του. Ένα µιούζικαλ που καλλιεργεί µια κουλτούρα αποδοχής και εγκαινιάζει την παιδεία των νέων του αύριο θέτοντας στο επίκεντρο τη διαφορετικότητα και τις εξατοµικευµένες ευαισθησίες και ανάγκες του κάθε παιδιού, το οποίο καλείται σε έναν ανταγωνιστικό και ραγδαίως µεταβαλλόµενο περιβάλλον να χαράξει το δικό του δρόµο, µέσα από τα ταλέντα και τις δεξιότητες του.

Ο Άλεξ Παναγή υπογράφει τη µουσική, οι Κατερίνα Α. Χριστοφίδου και η Αίγλη Σπυριδάκι έχουν δηµιουργήσει το σενάριο, µε την Αίγλη Σπυριδάκι να αναλαµβάνει και πάλι τη σκηνοθεσία, ενώ ο Σταύρος Σταύρου υπογράφει τους στίχους των τραγουδιών. Χορογράφος της µοναδικής αυτής παράστασης αναλαµβάνει ξανά ο Χάρης Σάββα. Το ρόλο του Λύκου ενσαρκώνει ο Ανδρέας Παπαµιχαλόπουλος, τα τρία αξιολάτρευτα αλλά ζαβολιάρικα γουρουνάκια είναι η Ηλιάνα Κάκκουρα, η Μυρτώ Μελετίου και η Άντρη Αγγελίδου. Στο διπλό ρόλο της µαµάς και της “γκράντε” κότας (Κυρίας Κοκό) η Ριάνα Αθανασίου. Με ζωντανή ορχήστρα, καταπληκτικά πρωτότυπα τραγούδια που όλοι αγαπήσαµε, άφθονο γέλιο αλλά και συγκίνηση, µε υπέροχα σκηνικά, κουστούµια, µε εντυπωσιακούς φωτισµούς και εφέ, τα «ΓΟΥΡΟΥΝΙΑΣΜΑΤΑ» υπόσχονται µια αξέχαστη εµπειρία για µικρούς και µεγάλους φίλους.
Στόχος των συντελεστών είναι η επαναφορά του µιούζικαλ το οποίο έσπασε το ρεκόρ σε προσέλευση και πωλήσεις, ενώ ταυτόχρονα διαθέτει χαρακτηριστικά ποιότητας και επιπέδου που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του κοινού της. Διασκεδάζουν και ψυχαγωγούν τα παιδιά αλλά συνάµα προσφέρουν πρόκληση και διεγείρουν το µυαλό και τις αισθήσεις τους. Η αναµονή για την επανεµφάνιση του “Γουρουνιάσµατα” στη σκηνή έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία και τα εισιτήρια έχουν σχεδόν εξαντληθεί. Γι αυτό προγραµµατιστείτε εγκαίρως, προς αποφυγή απογοήτευσης.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ από την tickethour.com.cy τα ACS Courier και το Potenzia Del Arte

Με τη στρατηγική συνεργασία του Χαραλαµπίδης Κρίστης “Το Καλύτερο Μας”

Χορηγοί επικοινωνίας Love FM και ALPHA Κύπρου

Χορηγός: Potenzia Del Arte

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ:

ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022, 11:30 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΤΣΙΩΝ
ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022, 15:00 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΤΣΙΩΝ
ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022, 11:30 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΤΣΙΩΝ
ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2022, 11:30 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΤΣΙΩΝ
ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2022, 11:30 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΤΣΙΩΝ
ΠΕΜΠΤΗ 29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2022, 17:00 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΤΣΙΩΝ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2022, 17:00 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΤΣΙΩΝ
ΠΕΜΠΤΗ 5 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2023, 15:00 ΠΑΤΤΙΧΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Θέατρο  | 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Θέατρο-Χορός: Τελευταία Ενημέρωση