ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

«Ντέστινυ» του Άκη Δήμου

Μια κωμωδία παρεξηγήσεων και βαθιά υπαρξιακή

Του Απόστολου Κουρουπάκη

Του Απόστολου Κουρουπάκη

kouroupakisa@kathimerini.com.cy

Το έργο «Ντέστινυ» του πολυγραφότατου συγγραφέα Άκη Δήμου, σε σκηνοθεσία Στέλιου Καλλιστράτη, και επί σκηνής τις Πηνελόπη Βασιλείου και Ιωάννα Κορδάτου, ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Κύπρο. Μια κωμωδία παρεξηγήσεων, βαθιά υπαρξιακή, που μέσα από τη στάση ζωής και τις επιλογές των ηρωίδων της, αναζητάει απαντήσεις για το μεγαλύτερο βάσανο του ανθρώπου από γεννήσεως κόσμου. Τον Έρωτα και τις ανθρώπινες σχέσεις.

Το έργο εκτυλίσσεται ένα αυγουστιάτικο βράδυ σε ένα μπαλκόνι, στην Αθήνα, όπου η Άννα και η Ρεβέκκα θα βρεθούν αντιμέτωπες με το πεπρωμένο τους και θα κληθούν να αποφασίσουν ανάμεσα σε γλυκό καρυδάκι ή αντζούγιες, Mahler ή George Michael, Δύση ή Ανατολή και να μείνουν ή να φύγουν. Διλήμματα φαινομενικά εύκολα, που απαιτούν όμως θάρρος και αυταπάρνηση για ν’ απαντηθούν. Στην εποχή που ο έρωτας και η ανθρώπινη επαφή κινδυνεύουν να καταλήξουν μουσειακά εκθέματα, αποστειρωμένα, μέσα σε άψυχα κλουβιά από οθόνες, η Άννα και η Ρεβέκκα επιμένουν να αναζητούν ακόμα τη μυρωδιά και το άγγιγμα της σάρκας.

Επί σκηνής

Πρεμιέρα: 09 Οκτωβρίου, ώρα 8:30 μ.μ.

Παραστάσεις: Λευκωσία: 10, 11, 12, 13 Οκτωβρίου στις 8:30 στο Wherehaus612, Μιχαήλ Κουσουλίδη 5, Παλουριώτισσα και Λεμεσός στις 16 Οκτωβρίου στις 6:00 και 8:30 μ.μ. στον Τεχνοχώρο ΕΘΑΛ, Φραγκλίνου Ρούζβελτ 76, Λεμεσός

Τιμή εισιτηρίου: €12 (Γενική είσοδος)

Επικοινωνία: Τηλέφωνο  97727647

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Θέατρο-Χορός: Τελευταία Ενημέρωση