ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

«Ράους» από το Θέατρο «ΔΙΟΝΥΣΟΣ»

Συνεχίζονται οι παραστάσεις της κωμωδίας των Ρέππα-Παπαθανασίου, σε σκηνοθεσία Παναγιώτη Λάρκου

Newsroom K

Συνεχίζονται με μεγάλη επιτυχία από το Θέατρο «ΔΙΟΝΥΣΟΣ», οι παραστάσεις της ξεκαρδιστικής κωμωδίας “Ράους” των Ρέππα-Παπαθανασίου, σε σκηνοθεσία Παναγιώτη Λάρκου.

Περίληψη Έργου 

Ένας υπάλληλος του υπουργείου συγκοινωνιών -με τη σύζυγό του - και μία νοσοκόμος, κληρονομούν εξ αδιαιρέτου ένα νεοκλασικό στο κέντρο της Αθήνας. Όταν όμως επισκέπτονται το κτίριο για να γνωρίσουν τους ενοικιαστές, μαθαίνουν πως στο σπίτι που κάποτε έζησε ο ποιητής Άγγελος Σικελιανός, τώρα λειτουργεί ένα... πορνείο. Οι ενοικιαστές του αρνούνται να εγκαταλείψουν το οίκημα.
Μετά από “ώριμη σκέψη” αποφασίζουν να συνεργαστούν όλοι μαζί και έτσι ιδρύουν έναν ψεύτικο πολιτιστικό σύλλογο, εισπράττοντας την αντίστοιχη ευρωπαϊκή επιχορήγηση ύψους τριακοσίων χιλιάδων ευρώ.

Οι δουλειές πάνε μια χαρά μέχρι που η Ευρωπαϊκή Ένωση, ανακοινώνει αυστηρό έλεγχο όλων των πολιτιστικών συλλόγων της χώρας.
Έχουν δύο βδομάδες καιρό να στήσουν μια θεατρική παράσταση της «Αντιγόνης» του Σοφοκλή και να την παρουσιάσουν στον Ευρωπαίο Επίτροπο. Ή θα προλάβουν να γίνουν ηθοποιοί, ή θα πάνε παρέα στη φυλακή.

Πρωταγωνιστούν με σειρά εμφάνισης οι Ηθοποιοί: Έλενα Χατζηαυξέντη, Πέτρος Γιωρκάτζης, Ελένη Σιδερά, Αλέξανδρος Παρίσης, Παντελίτσα Λοίζου, Μυρτώ Κουγιάλη, Άντονυ Παπάμιχαηλ, Χρήστος Γιάγκου.

Περσσότερες Πληροφορίες 

Πότε/Πού: Θέατρο «ΔΙΟΝΥΣΟΣ», Λευκωσία, τακτικές παραστάσεις την Παρασκευή & Σάββατο στις 20:00, Κυριακή στις 18:30 μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου 2020. Θέατρο «ΡΙΑΛΤΟ» 8 Δεκεμβρίου 2020, Λεμεσός

Επικοινωνία: Τηλέφωνο 22818999 & 99621845

Αγορά εισιτηρίων: www.soldoutticketbox.com

Μέγας χορηγός: Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου

Χορηγοί επικοινωνίας: Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου, Δίεση 101,1

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Θέατρο-Χορός: Τελευταία Ενημέρωση