ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Το 6ο Φεστιβάλ Θεάτρου 2022 του Δήμου Στροβόλου

Με κυπριακά και ελληνικά θεατρικά σχήματα

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Ο Δήμος Στροβόλου παρουσιάζει το 6ο Φεστιβάλ Θεάτρου τον Μάιο και Ιούνιο, με κυπριακά και ελληνικά θεατρικά σχήματα. Όπως έχει καθιερωθεί, όλες σχεδόν οι παραστάσεις του φεστιβάλ θα έχουν και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, με διάθεση των εσόδων από την πώληση των εισιτηρίων προς φιλανθρωπικούς φορείς. Οι παραστάσεις θα δοθούν στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου και το πρόγραμμα είναι το ακόλουθο:

Στις 9 και 10 Μαΐου θα παρουσιαστεί η «Παγίδα» του Ρομπέρ Τομά, σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια, με τους Βλαδίμηρο Κυριακίδη, Γιώργο Κωνσταντίνου κ.ά.

Ακολουθεί στις 12 Μαΐου η παράσταση «Το ταξίδι στο Μπάουντιφουλ» του Όρτον Φουτ, σε σκηνοθεσία Δέσποινας Μπεμπεδέλη, από το Σατιρικό Θέατρο, με όλα τα έσοδα από την πώληση των εισιτηρίων να δίνονται για την ενίσχυση του Ιδρύματος Αλκίνοος Αρτεμίου.

Στις 18 Μαΐου σειρά παίρνει η παράσταση τ «Τα κορίτσια της Λίμνης» του Μιχάλη Παπαδόπουλου, σε σκηνοθεσία Νεοκλή Νεοκλέους, από το Θέατρο «Αντίλογος» (η παράσταση είναι κατάλληλη για άτομα άνω των 16 ετών) και όλα τα έσοδα από την πώληση των εισιτηρίων θα δοθούν για την ενίσχυση του Συνδέσμου «Πρόληψη και Αντιμετώπιση της Βίας στην Οικογένεια».

Στις 26 Μαΐου θα παρουσιαστεί η παράσταση «Οι γαμπροί της Ευτυχίας», των Ν. Τσιφόρου και Π. Βασιλειάδη» σε σκηνοθεσία Αχιλλέα Γραμματικόπουλου, από την «ΕΘΑΛ» με τα έσοδα από την πώληση των εισιτηρίων να δίδονται για την ενίσχυση του Συνδέσμου Φίλων Ιδρύματος Χρίστου Στέλιου Ιωάννου.

Στις 2 Ιουνίου έρχεται ο «Μεγάλος Περίπατος του Πέτρου», σε δραματική προσαρμογή από τη Θεατρική Ομάδα «Αντιδρώντες» και τα έσοδα από την πώληση των εισιτηρίων θα δοθούν για την ενίσχυση του Συνδέσμου Ρευματοπαθών Κύπρου. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Δήμου Στροβόλου.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Θέατρο-Χορός: Τελευταία Ενημέρωση