ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η δεύτερη ζωή του Σούπερ Μάριο

Στο περιοδικό «Κ» αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Ο Σούπερ Μάριο επιστρέφει στην επικαιρότητα της ποπ κουλτούρας με μια ταινία που σπάει τα ταμεία, κυρίως επειδή ο ήρωας της Nintendo στοιχειώνει τα όνειρα μιας γενιάς.

Η Μαρία, ο Γιάννης και η μικρή Ελένη είναι οι μοναδικοί τρεις κάτοικοι της Πάρνηθας, του μεγάλου βουνού της Αττικής, ζώντας μαζί με ελάφια, αλεπούδες και λύκους. Περάσαμε μια μέρα μαζί τους.

Η νεαρή Ελληνοϊταλίδα ηθοποιός Φωτεινή Πελούσο κάνει τα πρώτα της βήματα στο ευρωπαϊκό σινεμά και ο δρόμος της την έφερε πρόσφατα για γυρίσματα στην Αθήνα: εκείνη είχε την ευκαιρία να σκεφτεί τις ρίζες της και εμείς να τη γνωρίσουμε λίγο καλύτερα.
Με αφορμή τη Record Store Day, περάσαμε το περασμένο Σάββατο σε παλιά και νέα βινυλιοφιλικά στέκια της πόλης, ανάμεσα σε δίσκους, κλασικά και άγνωστα ακούσματα, συλλέκτες και dj, θαμώνες δεκαετιών, τουρίστες, περαστικούς.

Η Μιπ Γκις ήταν αυτή που οργάνωσε το κρησφύγετο της σοφίτας για χάρη της οικογένειας Φρανκ και ήταν αυτή που διέσωσε τις σελίδες του ημερολογίου της μικρής Άννας. Η ζωή της αποτελεί το θέμα μιας νέας τηλεοπτικής σειράς.

Μαζί Tv Οδηγός και Πατριδογνωσία A’.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Προσφορές: Τελευταία Ενημέρωση