ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 13:34
 

Στην Κύπρο ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge

Το βασιλικό ζευγάρι θα επισκεφθεί τη Βρετανική Βάση Ακρωτηρίου την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου

Newsroom K

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge ο Πρίγκιπας William και η Kate Middleton, θα επισκεφθούν την Κύπρο επί τη ευκαιρία των Χριστουγέννων.

Το γεγονός ανακοινώθηκε μέσα από tweet, στον επίσημο λογαριασμό του παλατιού του Kensington, σύμφωνα με το οποίο «στις 5 Δεκεμβρίου ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge θα πετάξουν προς τις Βρετανικές Βάσεις Ακρωτηρίου στην Κύπρο, για να συναντηθούν με το προσωπικό που υπηρετεί εκεί και τις οικογένειες τους, άλλο προσωπικό που βρίσκεται εκεί καθώς και μέλη της τοπικής κοινότητας».

Την προηγούμενη μέρα, στις 4 Δεκεμβρίου, το πριγκιπικό ζεύγος οργανώνει στο Λονδίνο Χριστουγεννιάτικο πάρτι για τις οικογένειες και τα παιδιά του προσωπικού των πολεμικών αεροπορικών βάσεων Coningsby και Marham, που βρίσκεται με απόσπαση στις Βρετανικές Βάσεις της Κύπρου.
 
Μέσα από αυτές τις δυο εκδηλώσεις, προσθέτει το tweet του παλατιού, το πριγκιπικό ζεύγος θέλει να στείλει μήνυμα στήριξης σε όσους υπηρετούν αυτές τις γιορτινές μέρες μακριά από τις οικογένειες τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που το ζευγάρι επισκέπτεται την Κύπρο και αναμένεται να προκαλέσει το ενδιαφέρον των Διεθνών Μέσων Ενημέρωσης.

Πηγή: Must.com.cy

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Και εγένετο Νέο Κύμα

«"Νέο Κύμα" με παλαιά ...τρωκτικά!!!»
Ai Em  |  10:16

Τα μυστήρια της συνάντησης του Τραμπ με τον Ερντογάν

«Δύο άθλιοι διοικούν τώρα τον κόσμο. »
ΑΚΑ  |  21:13

Επιτέθηκαν σε εθνοφρουρούς σε φυλάκιο της Ε.Φ στον Παχύαμμο

«Είναι φως φανάρι ότι η παρουσία παράνομων μεταναστών στην Κύπρο δεν είναι αναγκαία. Τα καταφέρνουμε ...»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  14:41

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X