ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Μέχρι και την Πέμπτη βροχές και καταιγίδες

Ο καιρός θα εξακολουθήσει να είναι άστατος με τοπικές βροχές

ΚΥΠΕ

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος, με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 24 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νότια και ανατολικά παράλια, στους 22 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα εξακολουθήσει να είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος, με τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό και τα νότια παράλια, γύρω στους 16 στα υπόλοιπα παράλια και στους 8 στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη κυρίως, αλλά και την Τετάρτη ο καιρός θα εξακολουθήσει να είναι άστατος, με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Πέμπτη παροδικά αυξημένες νεφώσεις που θα αναπτύσσονται δυνατό να δώσουν τοπική βροχή ή και μεμονωμένη καταιγίδα κατά τις μεσημβρινές ώρες, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση