ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Guru Bar & Restaurant τώρα και στην Πάφο

Με ένα μήνυμα παγκόσμιας συμβίωσης

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Guru είναι εκείνος που χαρακτηρίζεται από μεγάλη γνώση, σοφία και κύρος. Ένας δάσκαλος. Αυτός που μπορεί να οδηγήσει τους διπλανούς του από το σκοτάδι στο φως, από την αμάθεια στην γνώση.

Για τους ιδιοκτήτες του Guru είναι η σχέση της συνύπαρξης ενός ατόμου μέσα σε ένα χώρο. Αυτή η συνύπαρξη αναφέρεται στην εξερεύνηση όλων των αισθήσεων.

Το Guru concept, κουβαλά μαζί του στοιχεία από όλο τον κόσμο -οι μυρωδιές, η γεύση των μπαχαρικών μέσα στα φαγητά και τα cocktails, η εξειδικευμένη επιλογή της μουσικής, ολόκληρη η αύρα του περιβάλλοντος που φέρει στοιχεία από τις κουλτούρες και τους πολιτισμούς όλου του κόσμου.

Με άλλα λόγια: Guru, ένα μήνυμα παγκόσμιας συμβίωσης που ξεκίνησε από την Αγία Νάπα της Κύπρου το 2001 όταν η Αγία Νάπα αποτελούσε trendy προορισμό για clubbers στο πνεύμα εκείνης της εποχής και σήμερα μετρά τέσσερα hot spots σε όλο το νησί, με πιο πρόσφατο απόκτημα, το Guru Boutique Lounge Bar & Restaurant στην Πάφο.

Το μικρότερο από τα bars της αλυσίδας, εξ’ ου και boutique, είναι ένα lounge bar ανοικτό απο το πρωί μέχρι αργά το βράδυ και προσανατολίζεται στο να ταξιδεύσει τις αισθήσεις των επισκεπτών του σε πολλούς προορισμούς. Προσφέρει καφέδες και τσάγια από όλο τον κόσμο, ναργιλέδες, γλυκά, sushi και Asian fusion κουζίνα, τα οποία συνοδεύνται με εκλεκτά κρασιά και τα πολυσυζητημένα cocktails των Guru bars.

Το σέρβις είναι προσεγμένο, φιλικό και δίνει έμφαση στη λεπτομέρεια και την προσωπική επαφή, μιας και το όλο σκεπτικό πίσω από την γνωστή αλυσίδα, είναι να βιώσει ο επισκέπτης, μια ολόκληρη εμπειρία.

Εδώ ο καθένας θα πρέπει να αφήνεται στα χέρια του προσωπικού, το οποίο και είναι εκπαιδευμένο στο να καθοδηγήσει τον επισκέπτη σε νέα μονοπάτια.

Στον χώρο δεσπόζει ένα κεντρικό μπαρ όπου ετοιμάζονται τα εξειδικευμένα cocktails. Εκεί, οι θαμώνες μπορούν να αρχίσουν την βραδιά τους με απεριτίφ και να συνεχίσουν με platters ή φαγητό από το ολοκληρωμένο μενού. Στην είσοδο, υποδέχεται τους θαμώνες ο resident dj Marius ο οποίος ανήκει στο δυναμικό των Guru εδώ και τέσσερα χρόνια και επιλέγει εκλεκτή ποιοτική μουσική κατά τη διάρκεια του δείπνου, συνεχίζοντας με πιο ανεβαστικούς ρυθμούς και διασκέδαση μέχρι τις πρωινές ώρες. Στον πρώτο όροφο υπάρχουν καναπέδες για lounging και τραπέζι με μεγάλα coffee table books τα οποία προέρχονται από την προσωπική συλλογή του πολυταξιδεμένου ιδρυτή πίσω από το σκεπτικό των Guru Bars, κ. Πάρι Χριστοφίδη.

Η όλη διακόσμηση είναι βασισμένη στο πολυεθνικό σκεπτικό των Guru παρουσιάζοντας ένα «μήνυμα παγκόσμιας συμβιωσης», το οποίο όπου και αν έχει υιοθετηθεί μέχρι σήμερα, καταφέρνει να γεμίζει τους επισκέπτες του με ευχάριστα συναισθήματα!

Info
Guru Boutique Lounge Bar & Restaurant, Ποσειδώνος 58, Κάτω Πάφος, Ώρες λειτουργίας: 11.00 – 02.00, τηλ. 26813456, www.facebook.com/GuruBarCy

Έξοδος: Τελευταία Ενημέρωση