ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

H Πενέλοπε το κορίτσι του επόμενου Τζέιμς Μποντ;

Το όνομά της αναφέρεται σε ανακοίνωση με τις κυκλοφορίες της Sony για το 2015

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Ακόμα δεν επιβεβαιώνεται, αλλά οι πιο παρατηρητικοί συντάκτες του γαλλικού «Premiere» εντόπισαν σε μια «ενημερωμένη» ανακοίνωση προγραμματισμού από τη Sony το όνομα της Πενέλοπε Κρουθ πλάι σε εκείνα των Ντάνιελ Κρεγκ, Ρέιφ Φάινς και Ναόμι Χάρις για την επόμενη, 24η ταινία με ήρωα τον Τζέιμς Μποντ.

Μετά την πρόσφατη είδηση ότι ο Τσιγουέτελ Ετζίοφορ του «12 Χρόνια Σκλάβος» θα είναι μάλλον ο επόμενος τζεϊμσμποντικός «κακός», η πιθανότητα να έχουμε και την Πενέλοπε στο καστ κάνει την ταινία του Σαμ Μέντες ακόμα πιο ορεκτική.

Αν πάντως δεν πρόκειται για κάποιο λάθος, ή διαρροή προσωρινών ονομάτων των screen tests, έχουμε ακόμα ένα λόγο να ανυπομονούμε για τον καινούργιο Μποντ. Αν και ο τρόπος που μαθαίνουμε το όνομα της πιθανής πρωταγωνίστριας είναι κάπως ανορθόδοξος, η προέλευση της πληροφορίας μοιάζει πιο αξιόπιστη από άλλες σχετιζόμενες με τον 007 ειδήσεις, όπως το ψεύτικο teaser που κυκλοφόρησε πρόσφατα στο διαδίκτυο.

Επιπλέον, οι φήμες για συζητήσεις της παραγωγής με την βραβευμένη με Όσκαρ Πενέλοπε χρονολογούνται από το καλοκαίρι, όταν τα δημοσιεύματα ήθελαν τις δυο πλευρές να ψάχνουν χώρο στην ατζέντα των υποχρεώσεων της ηθοποιού για ένα ρόλο Bond Girl. Μπορεί τελικά ο Μέντες να έβαλε τα μεγάλα μέσα, δηλαδή τον Χαβιέ Μπαρδέμ, συνεργάτη του στο «Skyfall».

Σινεμά: Τελευταία Ενημέρωση