ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

TripAdvisor: Πιστοποιητικό Διάκρισης στο τέμενος Χαλά Σουλτά

Το βραβείο αυτό αποκλειστικά στα σχόλια που έχουν καταγράψει οι επισκέπτες

ΚΥΠΕ

Το τέμενος Χαλά Σουλτάν στη Λάρνακα έχει λάβει Πιστοποιητικό Διάκρισης 2014 από τον γνωστό ταξιδιωτικό οργανισμό TripAdvisor, ο οποίος χρησιμοποιείται καθημερινά από εκατομμύρια ταξιδιώτες σε όλο τον κόσμο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Αρχαιοτήτων, του Υπουργείου Συγκοινωνιών και Έργων, το βραβείο αυτό βασίζεται αποκλειστικά στα σχόλια που έχουν καταγράψει οι επισκέπτες μετά από την επίσκεψή τους στον πιο πάνω χώρο κατά το περασμένο έτος.

"Η βράβευση θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική για το Τμήμα Αρχαιοτήτων αφού βασίζεται εξ ολοκλήρου στις ταξιδιωτικές εμπειρίες και κυρίως στην ποιότητα των κριτικών από τους επισκέπτες. Λειτουργεί έτσι ως η καλύτερη διαφήμιση, αφού κάθε βραβευμένος προβάλλεται μέσω των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης", αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Προστίθεται ότι συγχρόνως αναγνωρίζονται οι συνεχείς προσπάθειες του Τμήματος Αρχαιοτήτων, που σε αντίξοες συνθήκες, εξακολουθεί να αναβαθμίζει τους επισκέψιμους του χώρους και ταυτόχρονα να προβάλλει την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά της Κύπρου.

Ταξίδια: Τελευταία Ενημέρωση