ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ακροάσεις από την Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Κύπρου

Για την παραγωγή της όπερας «Cavalleria Rusticana»

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Κύπρου, πλήρες μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Εθνικών Ορχηστρών Νέων, ανακοινώνει ακροάσεις για τους ρόλους των Turiddu, Alfio, Lucia και Lola από την όπερα του P. Mascagni “Cavalleria Rusticana”, για τραγουδιστές οι οποίοι έχουν ως κύρια τους σπουδή το λυρικό τραγούδι σε σχολές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. 

Οι δοκιμές και οι παραστάσεις θα γίνουν στην Κύπρο σε δύο στάδια. Οι επιτυχόντες υποψήφιοι θα πρέπει να είναι διαθέσιμοι για εντατική εκπαίδευση και δοκιμές στο διάστημα 20 – 27 Αυγούστου 2014 και δοκιμές και δύο παραστάσεις στο διάστημα 12 – 26 Απριλίου 2015.
 
Οι ακροάσεις θα γίνουν μέσω αξιολόγησης οπτικοακουστικού υλικού καθώς και σχετικών εγγράφων αίτησης.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι υπήκοοι ή μόνιμοι κάτοικοι κράτους-μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή υπήκοοι μίας από τις εξής χώρες: Βοσνία Ερζεγοβίνη, Σερβία, Μαυροβούνιο, Αλβανία, FYROM, Τουρκία και Ισραήλ. Οι αιτήσεις και το οπτικοακουστικό υλικό θα πρέπει να σταλούν ηλεκτρονικά στο info@cyso.org.cy το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014 και ώρα 2μμ (ώρα Γκρίνουιτς+2).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ακροάσεις και για το αναλυτικό έγγραφο με τους κανονισμούς και όρους των ακροάσεων, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του Ιδρύματος Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου www.cyso.org.cy ή να τηλεφωνήσουν στα +357 22 463144 or +357 22 463135.

Μουσική: Τελευταία Ενημέρωση