ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Εκδίδονται εντάλματα σύλληψης για το θάνατο 78χρονης

Εντοπίστηκε νεκρή η Αλίκη Χριστοφόρου στην αυλή του σπιτιού της με τραύμα στο κεφάλι

ΚΥΠΕ

Στην έκδοση ενταλμάτων σύλληψης εναντίον του συζύγου και της αδερφής της 78χρονης Αλίκης Χριστοφόρου φαίνεται να προχωρεί η Αστυνομία Πάφου, σύμφωνα με αστυνομική πηγή.

Μετά τη νεκροψία που διενήργησε στη σορό της 78χρονης ο ιατροδικαστής Σοφοκλής Σοφοκλέους  και αξιολογώντας τις πληροφορίες που είχε η Αστυνομία στα χέρια, αναμένεται σύμφωνα με αστυνομική πηγή να προχωρήσουν οι διαδικασίες για την έκδοση διαταγμάτων κράτησης εναντίον του συζύγου και της αδερφής του θύματος. Και οι δύο αναμένεται να προσαχθούν αύριο ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου για έκδοση διαταγμάτων κράτησής τους. Τα κίνητρα της εγκληματικής αυτής ενέργειας αποδίδονται από την Αστυνομία σε οικονομικές διαφορές.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΡΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Σε κρανιοεγκεφαλική κάκωση οφείλεται ο θάνατος 78χρονης

Σε κρανιοεγκεφαλική κάκωση οφείλεται ο θάνατος της 78χρονης Αλίκης Χριστοφόρου, από την Κρήτου Τέρρα, το πτώμα της οποίας βρέθηκε στην αυλή του σπιτιού της στις 10: 30 το πρωί, σύμφωνα με τον Ιατροδικαστή Σοφοκλή Σοφοκλέους.

Μετά την πολύωρη νεκροψία, ο ιατροδικαστής Σοφοκλής Σοφοκλέους σε δηλώσεις του ανέφερε πως δεν αποκλείεται για την ώρα τίποτα, ούτε το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Απαντώντας σε ερώτηση αν το κτύπημα προήλθε από πτώση στο έδαφος, ο κ. Σοφοκλέους απέφυγε να απαντήσει από τι προήλθε το κτύπημα, προσθέτοντας ωστόσο πως την κρανιοεγκεφαλική κάκωση την προκάλεσε κτύπημα από κάποιο όργανο.

Ο σύζυγος της 78χρονης επισκέφτηκε το πρωί το Νοσοκομείο Πάφου όπου κρατήθηκε για νοσηλεία.

Έφερε μώλωπες στο πρόσωπο και ανακρινόμενος είπε ότι ενώ βρισκόταν στο σπίτι του με την σύζυγο και την κουνιάδα του δέχτηκε επίθεση από άγνωστα πρόσωπα, τα οποία τους χτύπησαν και στη συνέχεια εγκατέλειψαν τη σκηνή.

Σύμφωνα με αστυνομική πηγή, η αδερφή του θύματος 76 ετών δεν ανέφερε το συγκεκριμένο γεγονός στην κατάθεση της και ισχυρίστηκε ότι οι μώλωπες που είχε στο πρόσωπο της προκλήθηκαν από πτώση της στο έδαφος.

Αντικείμενο ωστόσο προς διερεύνηση αποτελούν οι μαρτυρίες που εξασφάλισε η Αστυνομία για οικογενειακές διαφορές.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Διερευνούνται τα πάντα για το θάνατο 78χρονης στην Κρήτου Τέρρα

Σε άμεση κινητοποίηση τέθηκε η Αστυνομία μετά από πληροφορία ότι ηλικιωμένη γυναίκα βρισκόταν νεκρή στην αυλή του σπιτιού της, έξω από το χωριό  Κρήτου Τέρρα, στην επαρχία Πάφου.

Στη σκηνή έσπευσαν άνδρες του ΤΑΕ Πάφου και ο αξιωματικός υπαίθρου, όπου εντόπισαν την Αλίκη Χριστοφόρου, 78 χρόνων, νεκρή.  Τη σκηνή επισκέφτηκε και ο Βοηθός Αρχηγός του Αρχηγείου Αστυνομίας Λάμπρος Θεμιστοκλέους.

Στο μέτωπο είχε μικρό τραύμα γι’  αυτό και ειδοποιήθηκε αμέσως ο ιατροδικαστής  Σοφοκλής Σοφοκλέους. Στις 3.00 έγινε αυτοψία στη σκηνή χωρίς να γίνουν οποιεσδήποτε δηλώσεις από τον ιατροδικαστή. Από τις μέχρι τώρα ενδείξεις και στοιχεία που έχει στα χέρια της η Αστυνομία δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα αν πρόκειται για εγκληματική πράξη ή όχι. Στις 6.30 το απόγευμα είναι προγραμματισμένη νεκροψία στη σορό της άτυχης γυναίκας.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου Νίκο Τσαππή «έχουν εξασφαλιστεί κάποιες πληροφορίες  οι οποίες διερευνώνται.  Όσον αφορά τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν το θάνατο της 78χρονης, αυτά θα διαπιστωθούν κατά τη διάρκεια της νεκροτομής».

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση