ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Κηδεύτηκε ο Γιάγκος Μικελλίδης

Τον αποχαιερέτησαν φίλοι γνωστοί και απλός κόσμος

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Τελέσθηκε ι στις έντεκα και τριάντα το πρωί από τον ιερό ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, στη Λευκωσία, η κηδεία του Γιάγκου Μικελλίδη.


Ο γνωστός ψυχίατρος και αρθρογράφος απεβίωσε τα ξημερώματα της Τετάρτης σε ηλικία 68 ετών.Ο Γιάγκος Μικελλίδης  καταγόταν από τη Γιαλούσα.  Σπούδασε Ιατρική στη Θεσσαλονίκη και ειδικεύτηκε στην Ψυχιατρική στην Αγγλία. Το 1978 επέστρεψε στην Κύπρο και εργάστηκε στο Ψυχιατρείο Αθαλάσσας μέχρι το 1983. Από τότε μέχρι σήμερα διατηρούσε ιατρείο στη Λευκωσία.

Ανθρωπος με ανοικτό πνεύμα και πηγαίο χιούμορ και έφεση στο γράψιμο, ο Γιάγκος Μικελλίδης, έχει εμφανιστεί σε πολλές ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές ενώ έχει γράψει εκατοντάδες άρθρα σε εφημερίδες και περιοδικά.

Τα τελευταία χρόνια συνεργαζόταν μόνιμα με την εφημερίδα «Πολίτης» όπου διατηρούσε την κυριακάτικη στήλη «De Profundis». Ως αποτέλεσμα της συγκεκριμένης συνεργασίας ήταν η κυκλοφορία τριών βιβλίων με τίτλο Μικελλίδης, τα, «De Profundis». Έχει επίσης συγγράψει το βιβλίο «Ψυχιατρική για όλους».

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση