ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ριφιφί αξίας 15.000 ευρώ στην Πάφο

Καταγγελία για διάρρηξη οικίας τα ξημερώματα - Οι δράσες άρπαξαν και χρυσαφικά

ΚΥΠΕ

Χρηματικό ποσό ύψους 15 χιλιάδων ευρώ και χρυσαφικά ύψους 200 ευρώ απέσπασαν άγνωστοι από κατοικία στην Πάφο .

Σύμφωνα με την Αστυνομία ιδιοκτήτης κατοικίας κατήγγειλε ότι στις 2 τα ξημερώματα άγνωστοι εισήλθαν στην οικία του και απέσπασαν το χρηματικό των 15 χιλ. ευρώ σε μετρητά και ένα χρυσό σταυρό αξίας 200 ευρώ.. Οι δράστες  κατάφεραν είσοδο από την  κεντρική ξύλινη είσοδο της οικίας  αφού πρώτα παραβίασαν την κλειδωνιά της με αιχμηρό αντικείμενο .

Επίσης σε διάρρηξη που σημειώθηκε σε οικία στο Στρουμπί είκοσι λεπτά μετά τα μεσάνυκτα και ενώ οι ιδιοκτήτες της απουσίαζαν απ` αυτήν άγνωστοι απέσπασαν χρυσαφικά και άλλα τιμαλφή αξίας 5 χιλιάδων ευρώ. Οι δράστες κατάφεραν είσοδο παραβιάζοντας  αλουμινένιο παράθυρο της οικίας .

Διάρρηξη σημειώθηκε και  στο υποστατικό της οικίας του 83χρονου Ευριπίδη Χρίστου υπόδικου για φόνο της συζύγου του,  που διαπράχθηκε μεταξύ των ημερομηνιών 22 με 23 Ιουλίου στην Κρήτου Τέρρα. Σύμφωνα με την Αστυνομία η καταγγελία έγινε από την κόρη του 83χρονου ότι άγνωστοι απέσπασαν από την κατοικία του δύο χρυσά κωσταντινάτα, ένα κομμάτι ακατέργαστο χρυσό και  ένα κομμάτι ακατέργαστο ασήμι .

Οι δράστες κατάφεραν είσοδο αφού παραβίασαν την εξωτερική πόρτα του υποστατικού που ήταν κλειδωμένη με αλυσίδα. Τέλος διάρρηξη σημειώθηκε και σε τέταρτη οικία στο Στρουμπί χωρίς ωστόσο οι δράστες να καταφέρουν να αποσπάσουν οτιδήποτε.

 

 

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση