ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΚΕΛ: Ακέραια η ευθύνη στην Κυβέρνηση για το θέμα των εκποιήσεων

Το κόμμα της αριστεράς κάνει λόγο για «αλαζονική συμπεριφορά» των κυβερνώντων

ΚΥΠΕ

Η Κυβέρνηση φέρει ακεραία την ευθύνη για τις εξελίξεις γύρω από το θέμα των εκποιήσεων, δήλωσε σήμερα ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ Γιώργος Λουκαΐδης.

Έκανε λόγο για «αλαζονική συμπεριφορά» των κυβερνώντων, που όπως είπε, συνεχίζεται αμείωτα, ενώ πρόσθεσε ότι αντί του διαλόγου και της συναίνεσης «επιμένουν να προκαλούν, προτάσσοντας εκβιασμούς, απειλές και μια ζημιογόνα για την οικονομία ακατάσχετη κινδυνολογία, με στόχο να επιβάλουν την άποψη τους».

Είπε εξάλλου ότι οι κυβερνώντες επιχειρούν να μεταθέσουν τις δικές τους ασήκωτες ευθύνες για την αρνητική πορεία της οικονομίας και του τραπεζικού συστήματος, στους ώμους της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτικών δυνάμεων, τα οποία καλούνται να ενεργούν ως παθητικοί χειροκροτητές των μονομερών αποφάσεων Τρόικας- Κυβέρνησης.

«Κανένας εκβιασμός και καμιά απειλή δεν θα μας αναγκάσει να συμμορφωθούμε προς τις άδικες, αδιέξοδες και επιζήμιες για την κοινωνία και την οικονομία υποδείξεις της τρόικας και της κυβέρνησης ΔΗΣΥ- Αναστασιάδη», κατέληξε ο κ. Λουκαΐδης.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση