ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ρίντλεϊ Σκοτ: Θα παραμιλάτε με τη συνέχεια του «Blade Runner»

Το σίκουελ είναι έτοιμο για υλοποίηση

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Αν και το ενδιαφέρον του κοινού είναι στραμμένο στη βιβλική «Έξοδο», ο Ρίντλεϊ Σκοτ έχει το μυαλό του στις επόμενες κινήσεις του, που κατά σειρά ξεκινούν με το «The Martian», αλλά σύμφωνα με τις δηλώσεις του ίδιου του δημιουργού στο Entertainment Weekly, προχωρούν λίγο – πολύ παράλληλα.

Οι τίτλοι που ξεχωρίζουν στη λίστα του είναι φυσικά τα σίκουελ του «Blade Runner» και του «Προμηθέα», που φαίνεται ότι έχουν ήδη έτοιμα σενάρια. Ειδικά για το πρώτο, ο Σκοτ είναι αποφασισμένος να το υλοποιήσει και μάλιστα με τον Χάρισον Φορντ να επιστρέφει.

«Είναι έτοιμο, γραμμένο και είναι διαβολεμένα καλό» είπε ο σκηνοθέτης για να αυξήσει τις προσδοκίες των φαν, όσων τουλάχιστον δεν επιμένουν ότι μια ταινία - σταθμός σαν το «Blade Runner» πρέπει να την αφήσει ήσυχη ακόμα κι ο ίδιος ο κινηματογραφικός της «μπαμπάς».

Όσο για τον Χάρισον, δεν ξέρουμε πώς θα μπορούσε να παραστήσει και πάλι τον Ντεκάρτ στην ηλικία του, αλλά ο σκηνοθέτης επιμένει να τον περιλαμβάνει στα σχέδιά του. Τα οποία, ωστόσο, δε θα προχωρήσουν και τόσο άμεσα, καθώς παράλληλα είναι έτοιμο και το σενάριο του δεύτερου «Προμηθέα» και τα σίκουελ θα κονταροχτυπηθούν για τις προτεραιότητες στην ατζέντα του σκηνοθέτη, όταν εκείνος θα έχει ολοκληρώσει την ταινία του με τον Ματ Ντέιμον:

«Αυτό είναι το μονο πρόβλημα. Έχω ανοίξει πολλά μέτωπα. Αλλά τα σενάρια είναι όλα έτοιμα».

Σινεμά: Τελευταία Ενημέρωση