ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Μεθυσμένοι οδηγοί και κάτοχοι ναρκωτικών

Τα είδαν όλα οι αστυνομικοί, στη νυχτερινή τους επιχείρηση

Μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λευκωσίας, σε συνεργασία με μέλη του Τμήματος Τροχαίας Αρχηγείου, της Μηχανοκίνητης Μονάδας Άμεσης Δράσης (ΜΜΑΔ) και της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών (ΥΚΑΝ), πραγματοποίησαν χθες από τις 10 το βράδυ μέχρι και τις 5 τα ξημερώματα σήμερα, στοχευμένη εκστρατεία στην πόλη και στα προάστια της επαρχίας Λευκωσίας.

Η όλη επιχείρηση επικεντρώθηκε στον έλεγχο συγκεκριμένων περιοχών όπως η Γρίβα Διγενή, Προδρόμου, Αγίου Στυλιανού, Αγίου Μάμα, Αγίου Γεωργίου Λακατάμεια και Παλλουριώτισσας, περιοχές όπου παρατηρείται το φαινόμενο της οχληρίας, της ηχορύπανσης και της νεανικής παραβατικότητας.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων κατακρατήθηκαν εννέα συνολικά μοτοσικλέτες μεγάλου κυβισμού και ένα αυτοκίνητο.

Επίσης, μοτοσικλετιστής εντοπίστηκε στη λεωφόρο Γρίβα Διγενή να οδηγά τη μοτοσικλέτα του με ταχύτητα 156 χιλιόμετρα αντί 50 που είναι το επιτρεπόμενο όριο, ενώ ένα πρόσωπο συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών.

Στο σύνολο της στοχευμένης εκστρατείας έγιναν 76 συνολικά καταγγελίες για διάφορα αδικήματα, 133 έλεγχοι αλκοόλης με 12 καταγγελίες, καθώς επίσης και εκατοντάδες άλλοι έλεγχοι οδηγών και ύποπτων προσώπων.


 

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση