ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Τιμά τους απόδημους η Τράπεζα Πειραιώς

Εκδήλωση προς τιμήν όσων έλαβαν μέρος στην 25η Συνεδρία του ΠΟΜΑΚ ΠΣΕΚΑ

ΚΥΠΕ

Εκδήλωση προς τιμήν όσων ήρθαν στην Κύπρο και έλαβαν μέρος στην 25η Συνεδρία του Κεντρικού Συμβουλίου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αποδήμων Κυπρίων – Παγκόσμιας Συντονιστικής Επιτροπής Κυπριακού Αγώνα (ΠΟΜΑΚ-ΠΣΕΚΑ) και του 7ου Παγκόσμιου Συνεδρίου της Νεολαίας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αποδήμων Κυπρίων (ΝΕΠΟΜΑΚ), πραγματοποίησε η Τράπεζα Πειραιώς.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της Τράπεζας, στην εκδήλωση, την τέταρτη στη σειρά, που έλαβε χώρα στο Συνεδριακό Κέντρο στη Λευκωσία, τους απόδημους καλωσόρισε ο Διευθύνων Σύμβουλος και Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής της Τράπεζας Πειραιώς Κύπρου, Γιώργος Άππιος, ο οποίος σε σύντομο χαιρετισμό του είπε ότι η Κύπρος τον Αύγουστο του 2014 παρουσιάζει καλή εικόνα, λόγω της σκληρής δουλειάς και της αφοσίωσης της στην εφαρμογή του Μνημονίου.

«Είμαστε λαός που στα δύσκολα βγάζουμε τον καλύτερο μας εαυτό και δεν τα βάζουμε κάτω», είπε, προσθέτοντας πως είναι πεπεισμένος ότι οι μέχρι τώρα επιδώσεις μας θα συνεχιστούν, θα επικρατήσει σύνεση στους ηγέτες μας και ότι ο στόχος του Μνημονίου για μια μόνιμη, συνεχή και σταθερή ανάπτυξη  θα επιτευχθεί εντός των χρονοδιαγραμμάτων.

Αναφερόμενος στην Τράπεζα Πειραιώς Κύπρου, είπε ότι ήδη η Τράπεζα έχει επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς και ότι οι καταθέσεις της σήμερα βρίσκονται σε ψηλότερα επίπεδα από αυτά που είχε πριν το Eurogroup. Αυτό, συνέχισε, καταδεικνύει την εμπιστοσύνη τω πελατών προς την Τράπεζα Πειραιώς.

Ο κ. Άππιος, έκανε αναφορά στον κοινό στόχο, στην κοινή επιδίωξη που υπάρχει μεταξύ της Τράπεζας Πειραιώς και των αποδήμων. Οι απόδημοι, ανάφερε, ξεκινούν με αφετηρία τον πατριωτισμό και την εθνική παρακαταθήκη που ανέκαθεν τους χαρακτήριζε μέσα από το αίσθημα της αγάπης για την πατρίδα τους, ενώ η Τράπεζα Πειραιώς ξεκινά με αφετηρία την προσφορά της προς τον άνθρωπο, την κοινωνία, το περιβάλλον, τον πολιτισμό με συνεχείς δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, βελτιώνοντας έτσι το περιβάλλον στο οποίο δραστηριοποιείται.

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση