ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Κρίσιμα 26χρονος Βρετανός μοτοσικλετιστής

Στο Νοσοκομείο Λάρνακας νοσηλεύεται 21χρονος μοτοσικλετιστής από την Αγ. Νάπα.

Γύρω στις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας, 26χρονος, Βρετανός ενώ οδηγούσε την αγωνιστική μοτοσικλέτα του, σε αγροτικό δρόμο στο χωριό Άγιος Αμβρόσιος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε  τον έλεγχο της, με αποτέλεσμα η μοτοσικλέτα να ανατραπεί και αυτός να τραυματιστεί κρίσιμα.

Ο 26χρονος, που υπηρετεί στις Βρετανικές Βάσεις, μεταφέρθηκε αρχικά σε ιδιωτική κλινική στη Λεμεσό και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία. Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς η κατάσταση της υγείας του θεωρείται κρίσιμη, καθώς έχει υποστεί και ρήξη ύπατος.
Ο Αστυνομικός Σταθμός Πάχνας σε συνεργασία με την Τροχαία Λεμεσού διερευνούν τα αίτια του δυστυχήματος.

Τραυματισμός 21χρονου στην Αγία Νάπα
Σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου χαρακτηρίζεται από τους θεράποντες ιατρούς η κατάσταση της υγείας  21χρονου από την Αγία Νάπα, ο οποίος νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.
Ο νεαρός είχε μεταφερθεί  από την Αγία Νάπα στο νοσηλευτήριο της Λευκωσίας, μετά τον τραυματισμό του σε τοχαίο που συνέβη το μεσημέρι της Δευτέρας.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, χτες γύρω στις 12.45 24χρονος οδηγός ταξί από το Φρέναρος  ενώ οδηγούσε το ταξί του  στην Αγία Νάπα ανέκοψε την πορεία της μοτοσικλέτας μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε 21χρονος, με συνέπεια τον σοβαρό τραυματισμό του  μοτοσικλετιστή.

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση