ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

'Ηρθησαν τα μέτρα για το νερό στο Καλό Χωριό

Το πρόβλημα εντοπίζεται στις δυο συγκεκριμένες γεωτρήσεις

ΚΥΠΕ

Το Υπουργείο Υγείας  ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι έχουν εξεταστεί στο Γενικό Χημείο του Κράτους δείγματα νερού που λήφθηκαν στις 15 Σεπτεμβρίου 2014 από το δίκτυο της Κοινότητας Καλού Χωριού Λάρνακας και έχει διαφανεί ότι η ποιότητα του νερού έχει αποκατασταθεί και ότι οι συγκεντρώσεις των παραμέτρων που έχουν εξεταστεί βρίσκονται εντός των επιπέδων που προβλέπονται στην ισχύουσα νομοθεσία.

Στο δελτίο Τύπου που εκδόθηκε αναφέρεται ότι με βάση τα αποτελέσματα αίρονται τα οποιαδήποτε περιοριστικά μέτρα έχουν ληφθεί και μπορεί το καταναλωτικό κοινό της Κοινότητας Καλού Χωριού Λάρνακας από σήμερα, να χρησιμοποιεί κανονικά το νερό προς πόση.

Σημειώνεται ότι, οι επιστημονικές έρευνες που έγιναν, επιβεβαίωσαν ότι το πρόβλημα εντοπίζεται στις δυο συγκεκριμένες γεωτρήσεις της Κοινότητας, οι οποίες υποδείχθηκαν στις Υπηρεσίες από το Φορέα Ύδρευσης, που στην προκειμένη περίπτωση είναι το Κοινοτικό Συμβούλιο του Καλού Χωριού Λάρνακας. Οι  δυο συγκεκριμένες γεωτρήσεις έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας από το Φορέα Ύδρευσης.

Η συχνότητα του ελέγχου επανέρχεται στα προγραμματισμένα επίπεδα που προνοούνται από την ισχύουσα νομοθεσία.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση