ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

«Θέριζαν» φυτά, μάζευαν κάνναβη

Επιχειρήσεις της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών

Οι έρευνες της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών Πάφου σε αυτοκίνητο 33χρονου, οδήγησαν στην ανεύρεση μικροποσότητας κάνναβης. Η επέκταση όμως των ερευνών στο διαμέρισμα  του υπόπτου, είχε ως αποτέλεσμα την αποκάλυψη φυτών κάνναβης, τα περισσότερα στο πρώιμο στάδιο της ανάπτυξης.


Αρχικά ο 33χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα, αφού στη σωματική έρευνα που του έγινε εντοπίστηκαν στην κατοχή του 4 γραμμάρια κάνναβης.

 
Στο διαμέρισμα του βρέθηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια, ένα υπό καλλιέργεια φυτό κάνναβης ύψους ενός μέτρου, ένα υπό καλλιέργεια φυτό κάνναβης ύψους 30 εκατοστών, 8 υπό καλλιέργεια φυτά κάνναβης ύψους ενός εκατοστού και ένα υπό καλλιέργεια φυτό κάνναβης ύψους πέντε εκατοστών, τα οποία ήταν σε πλαστικές γλάστρες.

 
Επίσης, εντοπίστηκαν ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 23 γραμμαρίων, μία ζυγαριά ακριβείας, καθώς και σπόροι κάνναβης.
Εξάλλου, σε έρευνα της ΥΚΑΝ, με δικαστικό ένταλμα σε διαμέρισμα όπου διαμένει 38χρονος στη Λεμεσό, βρέθηκε ένας 32χρονος να έχει στην κατοχή του ένα μισοκαπνισμένο τσιγάρο το οποίο περιείχε κάνναβη.
Επίσης, κατά την διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 20 γραμμαρίων και μία ζυγαριά ακριβείας.


Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 32χρονου, εντοπίστηκαν δύο χειροποίητα τσιγάρα τα οποία περιείχαν ποσότητα κάνναβης.
Οι δύο ύποπτοι  συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

 

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση