ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

PharmaLEAD: Τα καινοτόμα συμπληρώματα διατροφής, δερμοκαλλυντικών και ιατροτεχνολογικών προϊόντων

Στο επίκεντρο της PharmaLEAD βρίσκεται η αφοσίωση προς την ευεξία, διασφαλίζοντας τα εργαλεία για να ζήσουμε μια πιο υγιή ζωή

Η PharmaLEAD αποτελεί μία σύγχρονη και δυναμική εταιρεία, με πάνω από έξι δεκαετίες πολύτιμης εμπειρίας στον φαρμακευτικό τομέα στην Ελλάδα. Η εταιρεία ξεκίνησε το ταξίδι της το 1952 ως μία αμιγώς ελληνική επιχείρηση. Το εμβληματικό της brand, PharmaLEAD, ιδρύθηκε το 2004 και ανέπτυξε μία εντυπωσιακή πορεία εξέλιξης και ποικιλομορφίας κατά την διάρκεια αυτών των δεκαετιών, διευρύνοντας το χαρτοφυλάκιό της με περισσότερα από 200 διαφορετικά προϊόντα. Έχοντας εδραιώσει ένα ευρύ φάσμα πελατών στην ελληνική αγορά, απέσπασε το ενδιαφέρον διεθνών επιχειρήσεων, επιτυγχάνοντας με επιτυχία τη διεύρυνση της παρουσίας της πέραν των εθνικών συνόρων.

Με την αφοσίωσή μας σε αξίες όπως η ακεραιότητα, ο σεβασμός, η συνέπεια και η καινοτομία, η PharmaLEAD έχει εδραιώσει περήφανα τη θέση της στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του κοινού, καθιστώντας τον εαυτό της μία από τις αξιοσημείωτες κορυφαίες εταιρείες στην Ελλάδα. Η εξέλιξη της όλα αυτά τα χρόνια ήταν αξιοσημείωτη όσον αφορά στο προϊοντικό χαρτοφυλάκιο, τη δημιουργία εξειδικευμένων τμημάτων στους τομείς του Μάρκετινγκ, Πωλήσεων, Logistics, καθώς και της Έρευνας & Ανάπτυξης εντός των υποδομών της, κερδίζοντας την πιστοποίηση σύμφωνα με το ISO 9001:2015.

Προϊόντα υψηλής ποιότητας για μια καλύτερη ζωή

Κατά τη διάρκεια αυτής της εκτενούς πορείας, στόχος της PharmaLEAD ήταν και είναι μέχρι σήμερα, η ειδίκευση στη δημιουργία καινοτόμων συμπληρωμάτων διατροφής, δερμοκαλλυντικών, και ιατροτεχνολογικών προϊόντων, καταδεικνύοντας απόλυτη προσήλωση προς την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα σε κάθε προϊόν που λανσάρεται στην αγορά. Στην καρδιά της αποστολής της εταιρείας, παραμένει η δέσμευση των ανθρώπων της για πρωτοποριακές καινοτόμες ιδέες και συνθέσεις με γνώμονα πάντα τη δημιουργία προϊόντων μίας καλύτερης ζωής.

Τα δημοφιλή προϊόντα της εταιρείας

Η premium σειρά συμπληρωμάτων διατροφής Black Range Nutrients, αποτελεί την πιο δημοφιλή σειρά της PharmaLEAD. Συνδυάζοντας την πολυετή επιστημονική έρευνα και την προηγμένη τεχνολογία, η εταιρεία δημιούργησε καινοτόμες συνθέσεις που πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα. Η δέσμευσή μας για το άριστο, οδήγησε στη δημιουργία προϊόντων υψηλής ποιότητας που γεφυρώνουν το χάσμα μεταξύ φύσης και επιστήμης, προσφέροντας μέγιστα οφέλη τόσο για την υγεία όσο και για τη ζωή.

Οι ισχυρές συνθέσεις μας περιλαμβάνουν βιταμίνες και μέταλλα, ενισχυμένα με την προσθήκη Fresh Freeze-dried υπερτροφών και βοτάνων. Αυτός ο μοναδικός συνδυασμός εξασφαλίζει τη διατήρηση όλων των οφελών τους, διατηρώντας την ανεκτίμητη περιεκτικότητα σε μικροθρεπτικά στοιχεία. Η σειρά The Black Range Nutrients περιλαμβάνει μια συνεκτική γκάμα προϊόντων, προσεκτικά επιλεγμένη για να καλύψει μια ποικιλία διαφορετικών αναγκών: ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, ψυχική υγεία, ενέργεια και αντοχή, ομορφιά, ενίσχυση των οστών, διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργίας του ήπατος και πνευματική διαύγεια.

Το όραμά μας είναι σαφές και αδιαμφισβήτητο· να δημιουργούμε προϊόντα που συμβάλλουν σε μια καλύτερη ζωή. Στο επίκεντρο βρίσκεται η αφοσίωσή μας προς την ευεξία, διασφαλίζοντας τα εργαλεία για να ζήσουμε μια πιο υγιή ζωή.

Συμπληρώματα διατροφής Vs Φαρμακευτικά προϊόντα

Πρέπει να καταστεί σαφές ότι μιλάμε για δύο εντελώς διαφορετικές κατηγορίες, με διαφορετικό μηχανισμό δράσης. Μετά τη χορήγηση των φαρμάκων, το δραστικό συστατικό του φαρμάκου εισέρχεται στην κυκλοφορία και μεταφέρεται με το αίμα στον επιδιωκόμενο στόχο. Μόλις το φάρμακο φτάσει στο σημείο του σώματος όπου είναι αναγκαίο, θα αλληλοεπιδράσει με τα τοπικά κύτταρα για να παράγει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Πλεονέκτημα των φαρμακευτικών σκευασμάτων είναι ότι υπάρχουν μελέτες που αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητά τους. Μειονέκτημα, το γεγονός ότι αυτά τα φαρμακευτικά προϊόντα δεν είναι κατάλληλα για όλους, είναι συνταγογραφούμενα, είναι φάρμακα ασφαλή, χωρίς όμως να λείπουν και οι ανεπιθύμητες ενέργειες όπως σε όλα τα φάρμακα.

Τα συμπληρώματα διατροφής, από την άλλη, προορίζονται για κατανάλωση ως πηγή θρεπτικών συστατικών, με σκοπό την κάλυψη μιας γνωστής έλλειψης ή πιο συχνά για τη διασφάλιση της σταθερής πρόσληψης ενός συγκεκριμένου συνόλου θρεπτικών συστατικών. Τα συμπληρώματα διατροφής έχουν σκοπό να υποστηρίξουν -και όχι να υποκαταστήσουν- μια θρεπτική διατροφή και έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Δεν αποτελούν στιγμιαία λύση, αλλά πρέπει να αντιμετωπίζονται ως ένα κομμάτι του μακροπρόθεσμου πλάνου ευεξίας και της καθημερινής ρουτίνας μας.

Τι προσέχουμε σε προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας

Ανάλογα την κατηγορία κάθε σκευάσματος (συμπλήρωμα διατροφής, καλλυντικό), προσέχουμε κυρίως τα ακόλουθα:

Καλλυντικά

  • Τη σειρά αναγραφής στα συστατικά που αναγράφονται στην ετικέτα του προϊόντος
  • Η σειρά με την οποία αναγράφονται τα συστατικά δείχνει και την περιεκτικότητα του προϊόντος σε αυτά. Το πρώτο συστατικό είναι στη μεγαλύτερη ποσότητα μέσα στο προϊόν, το δεύτερο συστατικό στην αμέσως μικρότερη ποσότητα και ούτω κάθε εξής.
  • Το PAO (Period After Opening), δηλαδή το χρόνο που μας επιτρέπεται να χρησιμοποιούμε το προϊόν μετά το πρώτο άνοιγμα. Πχ. PAO 12 (12 μήνες μπορεί να χρησιμοποιηθεί το προϊόν με ασφάλεια)

Συμπληρώματα διατροφής

  • Την περιεκτικότητα σε συγκεκριμένα συστατικά: δραστικές ουσίες, βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία.
  • Τον Δείκτη ΣΗΠ (Συνιστώμενη Ημερήσια Πρόσληψη) και την ημερήσια προτεινόμενη δοσολογία. Η ΣΗΠ είναι η μέση ημερήσια συνιστώμενη πρόσληψη ενός θρεπτικού συστατικού που είναι επαρκής για να καλύψει τις ανάγκες σχεδόν όλων των υγιών ατόμων, σε καθορισμένα επίπεδα ζωής και ομάδες φύλου (πρακτικά αφορά στο 97-98% του συνόλου όλων των υγιών ατόμων).
  • Τις κρυφές πηγές ζάχαρης. Η ζάχαρη (σουκρόζη) μπορεί να περιέχεται σε ένα προϊόν με αρκετές διαφορετικές ονομασίες σακχάρων όπως το ινβερτοσάκχαρο, οι μελάσες, το μερικώς υδρολυμένο άμυλο, η φρουκτόζη, το σιρόπι φρουκτόζης, η γλυκόζη, το σιρόπι γλυκόζης, η δεξτρόζη, και μαλτόζη. Συνήθως η κατάληξη -όζη περιγράφει κάποιο σάκχαρο.

Το όραμα και οι στόχοι

Όλη η ομάδα της PharmaLEAD ενστερνίζεται το ίδιο όραμα: να διατηρεί αδιάκοπα τη δέσμευσή της, επενδύοντας συνεχώς σε ένα σύγχρονο, ελκυστικό και καινοτόμο χαρτοφυλάκιο προϊόντων, με πρωταρχικό στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων σε παγκόσμιο επίπεδο. Η αποστολή μας είναι να συνεχίσουμε απρόσκοπτα να παρέχουμε προϊόντα υγείας και ομορφιάς υψηλής ποιότητας που ενισχύουν την ευημερία και την αυτοπεποίθηση των πελατών μας.

Διατηρούμε τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και καινοτομίας στα προϊόντα μας, δίνοντας παράλληλα έμφαση στην ικανοποίηση των πελατών μας. Ουσιαστικά, η PharmaLEAD στοχεύει να δώσει τη δυνατότητα στα άτομα να δείχνουν και να αισθάνονται καλύτερα, προωθώντας μια αίσθηση ζωντάνιας και αυτοπεποίθησης στην καθημερινή τους ζωή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Υγεία: Τελευταία Ενημέρωση