ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Συμβιβασμός στο ΓΣΖ

Συνέχισαν τη βαθμολογική τους συγκατοίκηση ΑΕΚ και Ερμής

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Πηγή: 24sports.com.cy

Συνέχισαν τη βαθμολογική τους συγκατοίκηση ΑΕΚ και Ερμή που έμειναν στο 0-0 και έτσι έπιασαν την Ομόνοια στους εφτά βαθμούς. Λίγες οι μεγάλες φάσεις στο παιχνίδι με τους τερματοφύλακες να τις καθαρίζουν.

Α’ Μέρος

Ένα ημίχρονο χωρίς την παραμικρή τελική προσπάθεια εντός στόχου παρακολουθήσαμε στο ΓΣΖ και ασφαλώς η λήξη του βρήκε ΑΕΚ και Ερμή ισόπαλους χωρίς γκολ. Κατά διαστήματα υπήρχε ρυθμός στο ματς και κάποιες καλές φάσεις  αλλά όχι η κλασική ευκαιρία. Ένα φάουλ του Ντε Αζεβέδο στο 12΄ και ένα σουτ του Μπόλιεβιτς στο 42’ οι καλύτερες στιγμές.

Β’ Μέρος

Πιο ψηλό το επίπεδο του αγώνα σε ότι αφορά ευκαιρίες στην επανάληψη με τους τερματοφύλακες όμως να κρατάνε τις εστίες τους ανέπαφες. Πρώτος το έκανε ο Νέγκρι σε μια προσπάθεια του Ταραλίδη από τη μικρή περιοχή στο 53’ ενώ ακολούθησε ο Μπογκατίνοφ σε δυο περιπτώσεις με τις προσπάθειες των Παύλου και Εγγλέζου. Στο φινάλε η ΑΕΚ έδειξε περισσότερη διάθεση για να πάρει το ματς, όμως τίποτα δεν άλλαξε.

ΑΕΚ(Κρίστιενσεν): Νέγκρι, Μασάνα, Καταλά, Ορτίθ, Γκριν, Μπόλιεβιτς, Λαρένα, Τομάς, Παύλου(68’ Εγγλέζου), Κυπριανού(46’ Βάντερ), Κάντε(74’ Μυτίδης)

Ερμής( Παπαβασιλείου): Μπογκαντίνοφ, Ντε Πίνα, Ουόν, Τσίνα, Παουλίνιο, Ταραλίδης, Παλαθουέλος, Αζεβέδο(86’ Παπαθανασίου), Μοράν(84’ Μπεμπά), Δημητρίου(58’ Πάκερ), Ιμπραΐμι

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση