ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ο Στιβ ΜακΚουίν κάνει τηλεόραση

Μετά το Όσκαρ θέλει Έμμυ;

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Ο οσκαρικός Στιβ ΜακΚουίν του «12 Χρόνια Σκλάβος» (και ας μην ξεχνάμε και τα «Hunger» και «Shame») στρέφεται στην τηλεόραση και το δίκτυο των επιτυχιών, HBO, όπου ετοιμάζει πιλότο για νέα δραματική σειρά με τίτλο «Codes of Conduct», όπου επέλεξε τον πρωτοεμφανιζόμενο Ντέβον Τερέλ για τον πρωταγωνιστικό ρόλο, που ακούει στο όνομα Μπέβερλι Σνόου και πρόκειται για έναν μαύρο νεαρό που προσπαθεί να ανελιχθεί στην υψηλή κοινωνία της Νέας Υόρκης. Όλα αυτά φανταστείτε τα με τη σκοτεινή ματιά του Στιβ ΜακΚουίν.

«Χρειαζόμουν έναν εξαιρετικό ηθοποιό» είπε ο ΜακΚουίν που συνεργάστηκε και στο σενάριο μαζί με τον Μάθιου ΜακΚάρναχαν («Η Πλεκτάνη», «World War Z» και σεναριογράφος του νέου φιλμ του Τζέι Σι Τσάντορ «Deepwater Horizon»).

«Αν και προσπαθείς να βρεις κάτι που αναγνωρίζεις, τελικά αυτό που μετράει είναι να βρεις κάτι που θα σε ξαφνιάσει. Ο Ντέβον έχει ακριβώς αυτήν την ποιότητα. Δεν ήταν καθόλου εύκολο το κάστινγκ για το ρόλο του Μπέβερλι Σνόου και με τη βοήθεια του HBO πραγματικά δεν αφήσαμε πέτρα που να μη σηκώσουμε. Αυτό ήταν μια έντονη δεκάμηνη διαδικασία, κατά την οποία είδαμε πολλούς ταλαντούχους ηθοποιούς, αλλά μόνο έναν Μπέβερλι» λέει ο σκηνοθέτης που ας μην ξεχνάμε είναι ο άνθρωπος που ανέδειξε μέσα από τις ταινίες του τον Μάικλ Φαςσμπέντερ και μας σύστησε στο περσινό οσκαρικό του δράμα τον Τσιουέτελ Ετζίοφορ.

Σινεμά: Τελευταία Ενημέρωση