ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Παλικαρίσιος βαθμός για Αγία Νάπα

Η Αγία Νάπα αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 ισοφάρισε και πήρε ένα σπουδαίο βαθμό

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

ΣΟΚ για τον Ερμή που προηγήθηκε 2-0 αλλά έμεινε στο 2-2 με την Αγ. Νάπα και πέταξε δυο πολύτιμους βαθμούς. Ο Κοσμάς πήρε εκτός έδρας βαθμό στο ντεμπούτο του χάρις στην πίστη της ομάδας του και τα γκολ του Κολοκούδια. Ντε Πίνα και Ονίλο αυτά του Ερμή.

Α’ Μέρος

Έκανε τη δουλειά του καλά στο πρώτο μέρος ο Ερμής και είχε υπέρ του το σκορ, αλλά υπήρξαν δυο στιγμές που λαχτάρισε από την Αγία Νάπα. Η πρώτη μάλιστα στο 0-0 με τον Μπογκατίνοφ να σώζει την εστία του βοηθούμενος από το δοκάρι στο 12’ προτού έρθει το γκολ με κεφαλιά του Ντε Πίνα στο 16’. Οι «Φτεροπόδαροι» κρατούσαν σχετικά άνετα το προβάδισμα τους αλλά στο 45’ τα χρειάστηκαν σε νέα μεγάλη φάση των φιλοξενούμενων αλλά και πάλι υπήρξαν άστοχοι.

Β’ Μέρος

Με το ξεκίνημα στην επανάληψη ένα λάθος το Ψιάνου στο 48’ έφερε και δεύτερο γκολ για τον Ερμή με τον Ονίλο να το εκμεταλλεύεται στο έπακρο.  Όλα έδειχναν τελειωμένα στο «Δασάκι» αφού και η εικόνα του ματς αυτό έδειχνε, μόνο που ο Κολοκούδιας είχε άλλα στο μυαλό του. Στο 63’ μετά την κεφαλιά του Φιλγκέιτ που βρήκε στο δοκάρι μείωσε με πλασέ και δέκα λεπτά μετά έπιασε ένα σουτ που κόντραρε και έφερε την ισοφάριση! Ο Ερμής πήρε μπρος και άρχισε να πιέζει αλλά ο χρόνος κυλούσε εναντίον του. Ο Παπαθανασίου στο 85’ είχε την ευκαιρία αλλά την έχασε και το ματς μπήκε στις καθυστερήσεις. Ο Ερμής ήθελε αλλά δεν μπορούσε και τίποτα δεν άλλαξε.

Ερμής (Παπαβασιλείου): Μπογκατίνοφ, Μουσταφά, Σαμάρας, Ουόν, Ντε Πίνα, Παουλίνιο, Ταραλίδης, Αζεβέδο, Ονίλο, Μοράν, Ιμπραϊμι(69’ Δημητρίου)

Αγ. Νάπα (Κοσμάς): Αθανασίου, Φίλγκεϊτ, Σταθάκης, Ψιανός, Κολοκούδιας, Χάμπερ, Πότσι(60’ Ντος Σάντος), Μαρκόφσκι, Φούσκο, Παναγιότοφ, Θεοδώρου(75’ Μέσσιος)

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Ερμής: Τελευταία Ενημέρωση