ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Περιπετειώδης καταδίωξη και τραυματισμός αστυνομικού

Τρία κιλά κάνναβη, το τίμημα

Ένας αστυνομικός τραυματίστηκε σοβαρά, την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη καταδίωξη τριών υπόπτων σε όχημα, στην περιοχή Τσερίου στην Λευκωσία.

Η Αστυνομία είχε θέσει υπό παρακολούθηση το αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε 26χρονος, με συνεπιβάτες έναν 25χρονο κι έναν 35χρονο, έχοντας εξασφαλίσει πληροφορίες ότι διακινούνται ναρκωτικά. Ένας των επιβατών θεάθηκε να εξέρχεται του οχήματος και να κρύβει σε θάμνους ένα σακούλι, στο οποίο αργότερα διαπιστώθηκε ότι περιέχονταν 3 κιλά κάνναβη.

Οι αστυνομικοί της ΥΚΑΝ επιχείρησαν να ανακόψουν το αυτοκίνητο των υπόπτων σε πρατήριο καυσίμων. Όμως ο οδηγός δεν συμμορφώθηκε στις υποδείξεις των αστυνομικών και στην απόπειρά του να διαφύγει παρέσυρε έναν αστυνομικό με το αυτοκίνητό του και τον τραυμάτισε σοβαρά.  Ο τραυματίας διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Λευκωσίας, ενώ συνεχίστηκε η καταδίωξη των υπόπτων στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού. 

Τα περιπολικά της Αστυνομίας «μπλόκαραν» τελικά το ύποπτο αυτοκίνητο και συνέλαβαν τους επιβαίνοντες, οι οποίοι αργότερα σήμερα θα οδηγηθούν στο επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας.

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση