ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Α. Κυπριανού: «Ο Σαμαράς βρήκε ενδιαφέρουσες τις προτάσεις μου»

Συναντήθηκε στο Μέγαρο Μαξιμου με τον Έλληνα Πρωθυπουργό

ΚΥΠΕ

«Μετέφερα στον κύριο Σαμαρά μερικές σκέψεις και προτάσεις μας για την εκτόνωση της κρίσης που προκάλεσε η Τουρκία στην Κύπρο». Αυτό ανέφερε ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ Αντρος Κυπριανού μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα του ΑΚΕΛ, ο Πρωθυπουργός «μου είπε ότι του ακούστηκαν καλές και ενδιαφέρουσες οι απόψεις ότι θα τις σκεφτεί, θα τις θέσει υπόψη του Προέδρου Αναστασιάδη, και θα τις συζητήσουμε και μαζί όταν έρθει την επομένη εβδομάδα στην Κύπρο, πριν ταξιδέψει στο Κάιρο».

Ο κ. Κυπριανού δεν αποκάλυψε το περιεχόμενο των σκέψεων/προτάσεων που μετέφερε στον κ. Σαμαρά, αλλά όπως είπε και σε δημοσιογραφική διάσκεψη, εκείνο που αποκόμισε από όλους τους πολιτικούς ηγέτες και πολιτειακούς παράγοντες με τους οποίους συναντήθηκε και συνομίλησε στην Αθήνα, είναι ότι κοινή πεποίθηση όλων είναι "να ασκηθούν σε διπλωματικό επίπεδο πιέσεις στην Τουρκία ώστε να εκτονωθεί η κρίση και να επανέλθουμε στις διαπραγματεύσεις".

 

 

 

 

 

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση