ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

K Sports: Όλες οι διεργασίες για το γηπεδικό στη Λεμεσό

Διαβάστε την Κυριακή στην «Κ» τις εξελίξεις με το θέμα που απασχολεί την πόλη

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Το Τσίρειο γερνάει μέρα με τη μέρα και πλέον θέμα του γηπεδικού στη Λεμεσό δεν πάει άλλο. Αν και τελευταία δεν ακούγονταν πολλά για το θέμα, εντούτοις μαθαίνουμε πως αρκετές είναι οι διεργασίες που γίνονταν για το θέμα.

Αυτή την στιγμή το γηπεδικό έχει κολλήσει στην αναμονή προς την κυβέρνηση και τις τράπεζες. Ο Χρ. Ζαβός φέρνει στο προσκήνιο όλες τις διεργασίες που γίνονται και θα ακολουθήσουν για να λυθεί το γηπεδικό πρόβλημα της πόλης, σε ένα αποκαλυπτικό θέμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ομόνοια:
Κρίσιμο ρόλο παίζει το σκάουτινγκ. Ο Γιωργαλλίδης ήξερε ακριβώς που να εκτιναχθεί όταν κέρδισε πέναλτι η Δόξα, κάτι που οφείλεται στη μελέτη και προετοιμασία.

ΑΠΟΕΛ: Το νέο αίμα. Οι γαλαζοκίτρινοι βγαίνουν κερδισμένοι από την ικανότητα και την επιμονή του Γιώργου Δώνη να δίνει ευκαιρίες στους νεαρούς και να αναδεικνύει νέους ποδοσφαιριστές στις ομάδες που δουλεύει. Επίσης, αφιέρωμα στο Τσάμπιονς Λιγκ, με το ταξίδι στο Παρίσι και τότε που οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν για το Κυπελλούχων.

Ανόρθωση: «Ο ασθενής αναρρώνει». Οι βάσεις για το κτίσιμο καλής ομάδας και η οικονομική περισυλλογή είναι το ζητούμενο της φετινής «Κυρίας». Οι αλήθειες πίσω από την εικόνα της ομάδας.

Απόλλωνας: Οι πιτσιρικάδες του Αντόνε. Οι νεαροί Κύπριοι Γούιλερ και Ρέινολντς αλλά και ξένοι Ολίγκα, Ρόζα, Στογιάνοβιτς και Ιντζίδης είναι έτοιμοι για να προσφέρουν στον Απόλλωνα.

Αρθρογραφία:
Ηρόδοτος Μιλτιάδους: Η Αλεσάνδρα
Χρίστος Ζαβός: Πολιτεία… για κλάματα
Μικαέλο Παπαδάκης: Κορόιδα δεν υπάρχουν πια

Αυτοκίνητο: Νέο Nissan Pulsar. Ευρυχωρία, οικονομία και πετυχημένη σχεδιαστική ταυτότητα αποτελούν τα συστατικά της νέας γενιάς του Pulsar.

Τσάμπιονς Λιγκ: Σφραγίζονται τα πρώτα εισιτήρια. Οκτώ ομάδες μπορούν να προκριθούν στους «16» από την αγωνιστική της Τρίτης και Τετάρτης.

Formula 1: Με λαβωμένο γοήτρο μετακομίζει η F1 στις ΗΠΑ. Caterham και Marussia κήρυξαν πτώχευση και ακύρωσαν τις συμμετοχές τους στο Γκραν Πρι του Όστιν, Τέξας.

Άρης Θεσσαλονίκης: Καθηλωμένος στο σημείο μηδέν. Η «λύτρωση» του υποβιβασμού εξελίχθηκε σε νέο μαρτύριο. Από τη Σούπερ Λίγκα βρέθηκε στη Φούτμπολ Λιγκ 2 χωρίς σταθερή διοίκηση, με λανθασμένες επιλογές και διχασμένο κόσμο.

 

 

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση