ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Εκστρατεία Ομήρου για το φορολογικό με Ουκρανία

Συζήτησε με τον Ουκρανό Πρέσβη τις επιπτώσεις από την καταγγελία της σύμβασης

ΚΥΠΕ

Τις επιπτώσεις από την καταγγελία της συμφωνίας για αποφυγή διπλής φορολογίας συζήτησαν Ομήρου και Humeniuk

Το ζήτημα που προέκυψε με την αιφνιδιαστική ανακοίνωση της πρόθεσης της Ουκρανικής κυβέρνησης, για καταγγελία της υφιστάμενης Συμφωνίας για Αποφυγή Διπλής Φορολογίας μεταξύ Κύπρου και Ουκρανία συζήτησε σήμερα ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Γιαννάκης Ομήρου με τον Πρέσβη της Ουκρανίας στην Κύπρο Borys Humeniuk.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, ο κ. Ομήρου ενημέρωσε τον κ. Humeniuk για τις σοβαρές επιπτώσεις που θα είχε μια τέτοια κίνηση και για τις δύο πλευρές και ζήτησε από τον Ουκρανό Πρέσβη να ενημερώσει με τη σειρά του την Κυβέρνηση της χώρας του, ώστε το ενδεχόμενο αυτό να αποφευχθεί.

Ο κ. Humeniuk διαβεβαίωσε τον Πρόεδρο της Βουλής ότι θα μεταφέρει το μήνυμα στην ουκρανική Κυβέρνηση, εκφράζοντας την πεποίθησή του για θετική κατάληξη του όλου ζητήματος.

Τέλος, Ομήρου και Humeniuk εξήραν τις καλές σχέσεις μεταξύ Κύπρου και Ουκρανίας και εξέφρασαν εκατέρωθεν την ευχή και ελπίδα ότι το θέμα θα τύχει του αμεσότερου και ορθότερου δυνατού χειρισμού, ώστε να συνεχίσουν να αναπτύσσονται και να ενδυναμώνονται απρόσκοπτα οι διαχρονικά φιλικές σχέσεις μεταξύ των δύο κρατών.


 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση