ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Φαίδωνος στηρίζει ο Συναγερμός για την Πάφο

Εξαγγέλλεται αυτή την ώρα η ανεξάρτητη υποψηφιότητα του

Του Απόστολου Τομαρά

Του Απόστολου Τομαρά

tomarasa@kathimerini.com.cy

Την ανεξάρτητη υποψηφιότητά του για την θέση του Δημάρχου Πάφου εξήγγειλε την Τρίτη ο Δημοτικός Σύμβουλος του Συναγερμού Φαίδωνας Φαίδωνος.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ» ο Φαίδωνος θα θέσει και επίσημα τον εαυτό του στην διάθεση των πολιτών της Πάφου έχοντας στο πλευρό του την στήριξει του Δημοκρατικού Συναγερμού.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το σκηνικό για τις επαναληπτικές εκλογές της Πάφου ξεκαθαρίστηκε κατά την συνεδρία της Επαρχιακής Γραμματείας του ΔΗΣΥ υπό τον πρόεδρο του κόμματος Αβέρωφ Νεοφύτου.

Οι εισηγήσεις της Επαρχιακής Γραμματείας θα προωθηθούν στο Εκτελεστικό Γραφείο το οποίο θα συνεδριάζει μετά την εξαγγελία από τον Φαίδωνος.

Αποφασίζει σήμερα ο ΔΗΣΥ
Το Εκτελεστικό Γραφείο του ΔΗΣΥ θα αποφασίσει μετά το μεσημέρι ποιον υποψήφιο θα στηρίξει για τις δημαρχιακές εκλογές στην Πάφο, σύμφωνα με τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο του κόμματος Νίκος Τορναρίτης, ο οποίος ανέφερε πως το κόμμα του «από την αρχή είχε θέσει ορισμένες παραμέτρους και ορισμένα κριτήρια σε σχέση με το πρόσωπο που πρέπει να επιλεγεί για τη δημαρχία της Πάφου. Πρέπει να τοποθετήσουμε στο περιθώριο τις κομματικές επιλογές, τα κομματικά ισοζύγια και να δούμε κατάματα τι χρειάζεται αυτή την ώρα ο πολίτης της Πάφου. Και νομίζω ότι αυτή την ώρα ο πολίτης της Πάφου ζητεί κάθαρση, ηρεμία, αποτελεσματικότητα, καθαρές λύσεις» ανέφερε.

Κληθείς να σχολιάσεις τις αποφάσεις των άλλων κομμάτων, ο Κ.Ε. του ΔΗΣΥ είπε ότι «οι πολίτες είναι απόλυτα ώριμοι και μας κρίνουν όλους. Κρίνουν τις επιλογές μας και τις συμμαχίες μας και στο που αυτές αποσκοπούν». «Εμείς λέμε ότι αυτή την ώρα προέχει το συμφέρον της Πάφου» κατέληξε.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Του Απόστολου Τομαρά

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση