ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Σκάσε, σκάσε, σκάσε

Του Χρίστου Ζαβού

Του Χρίστου Ζαβού

Έτσι όπως το πάνε αυτοί θα κάνουν τον Γκαίμπελς να μοιάζει παιδί του κατηχητικού και τον Όργουελ συγγραφέα βιβλίου μαγειρικής. Τον δε Παπαδόπουλο της εφταετίας μπροστά στις δικές τους μεθόδους και νοοτροπίες θα τον κάνουν να μοιάζει με χίπι που ζει στα Μάνταλα της Κρήτης.

Τους έχω ικανούς, εάν επανεκλεγεί ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας με το 10ο πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα του κόσμου - εδώ γελάμε σε σημείο που παίρνεις την οθόνη του υπολογιστή και την φοράς στο κεφάλι σου- θα ελέγχουν και την σκέψη των παραγόντων.

Θα πηγαίνει δηλαδή ο Καραπατάκης της ΑΕΚ στην τουαλέτα και μόλις σκεφτεί, όχι να μιλήσει, ότι ο διαιτητής τον έσφαξε θα του επιβάλλονται δύο αγωνιστικές εκτός γηπέδων. Άσε που μπορεί να ελέγχουν και τη μέθη. Άμα δηλαδή ο Σοφοκλέους πάει στο Πελένδρι για να πιεί κανά σφηνάκι ζιβανία και πει καμιά μαλακία στους συγχωριανούς κατά της διαιτησίας, θα του στερείται το δικαίωμα επιστροφής στη Λεμεσό για δύο εβδομάδες. Και ας μην έχει ρούχα ν’ αλλάξει.

Ο δε Πουλλαίδης άμα παραπονεθεί σε κανένα άραβα συνεργάτη του για τον κύριο Κουτσοκούμνη θα του στερήσουν το δικαίωμα να εισέρχεται στο νησί για δύο 24ωρα.  Αμ ο Κίρζης θα πάει στο κεντρικό Λονδίνο για να διαμαρτυρηθεί σε πρώην συμφοιτητές του για τον μελλοντικό Μούσκο και θα τον κλείσουν εσώκλειστο στο London Eye μέχρι να πει ήμαρτον.

Θα αναγκαστεί ο Σεραφείμ θα αναπτύξει κώδικες συνωμοσίας με τους υπόλοιπους συντρόφους. Θα τρέχει σε γιάφκες ανά την Κύπρο αποκαλώντας τον Κουτσοκούμνη Μόνικα Μπελούτσι και τον Ανθούλλη Τζένη Καρέζη.

Πρόβλημα θα έχει και ο Πρόδρομος Πετρίδης ο οποίος σε κάποια φάση θα θελήσει να εξομολογηθεί στη Μονή Κύκκου και μόλις πει ότι Κούμας τον στήνει θα πέφτει κεραυνός να τον κάψει. Για τη Σαλαμίνα δεν χρειάζεται κάτι. Απλά και μόνο ότι αγαπάς την ομάδα είναι αρκετό για να τιμωρηθείς.   

Εντάξει, κάνουμε πλάκα αλλά η κατάσταση έχει ξεφύγει. Όλοι οι πιο πάνω και οι υπόλοιποι καλά να πάθουν που τους αντέχουν και τους ανέχονται. Πάντως είναι γάτες εκεί στην Ομοσπονδία. Χθες ανακοίνωσαν στα μουλωχτά και την τροποποίηση του άρθρου 17 του Πειθαρχικού Κανονισμού ΚΟΠ η οποία λέει τα εξής… και δώσει προσοχή:

«Όλες οι χρηματικές ποινές να είναι πληρωτέες εντός 30 ημερών από την κοινοποίηση της απόφασης, εκτός από τις χρηματικές ποινές που επιβάλλονται αναφορικά με δηλώσεις και/ή ανακοινώσεις οι οποίες θα είναι πληρωτέες εντός επτά (7) ημερών από την κοινοποίηση της απόφασης» αναφέρουν οι γάτες, σκληραίνοντας έτσι τη στάση τους σε όποιον μιλά ή αντιδράσει για τα κακώς έχοντα ενός αγώνα ή του πρωταθλήματος γενικότερα.

Μια μέρα μετά έρχονται και τιμωρούν τον πρόεδρο της ΑΕΛ (το ξέρω δεν σε νοιάζει γιατί δεν είναι πρόεδρος της ομάδας σου, θα φωνάξεις όμως όταν βρεθεί ο δικός σου στο εδώλιο) για δηλώσεις που έκανε σε τηλεοπτική εκπομπή του Ραδιοφωνικού Ιδρύματος Κύπρου. Ούτε καν σε οπαδική εκπομπή!!! Με λίγα λόγια εκεί στο ΡΙΚ και όλοι εσείς τα ΜΜΕ κάνετε τις εκπομπές σας αλλά να ξέρετε ότι περνάτε από λογοκρισία άμα μιλά παράγοντας που δραστηριοποιείται στο χώρο μας.

Τύφλα να έχει ο Ερντογάν ο Σουλτάνος. Έτσι όπως το πάνε έχοντας κιόλας στο μυαλό μας την φιγούρα του Ιωνά, θα μας κόβουν τα μαλλιά και θα μας φοράνε στολή. Άμα συνεχίσουν έτσι θα μας κλειδώσουν και το πληκτρολόγιο και θα μπορούμε να γράφουμε μόνο… «Κουτσοκούμνη, μείνε για πάντα πρόεδρος».

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Του Χρίστου Ζαβού

Χρίστος Ζαβός: Τελευταία Ενημέρωση