ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Την Παρασκευή διορίζεται εκκαθαριστής στις Κυπριακές

Στις 30 Ιανουαρίου συνέρχεται η Γενική Συνέλευση των πιστωτών της εταιρείας

ΚΥΠΕ

Την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου συνέρχεται η Γενική Συνέλευση των πιστωτών της εταιρείας των Κυπριακών Αερογραμμών, που θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο, μέσα από την οποία θα προκύψει ο διορισμός εκκαθαριστή και το προσωπικό των Κυπριακών Αερογραμμών θα είναι παρών.

Οπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Πρόεδρος της ΣΥΝΥΚΑ ΟΗΟ ΣΕΚ Βαγγέλης Μαππουρίδης, το προσωπικό θα παρευρεθεί στη συνέλευση, απαντώντας σε ερώτηση, ωστόσο, διευκρίνισε ότι δεν έχουν προγραμματίσει οποιαδήποτε εκδήλωση διαμαρτυρίας.

«Θα αξιολογήσουμε την κατάσταση σήμερα - αύριο και θα δούμε πώς προχωρούμε. Την Παρασκευή είναι η συνέλευση, όπου θα πρέπει να διοριστεί ο εκκαθαριστής και αρκετοί από το προσωπικό θα παρευρεθούν στη συνέλευση», πρόσθεσε.

Ο κ. Μαππουρίδης είπε, επίσης, ότι αναμένουν τους αριθμούς τους οποίους δουλεύει η Κυβέρνηση. «Περιμένουμε να μας καλέσει να μας πει κάτι, να μας βάλει κάτι πάνω στο τραπέζι», συμπλήρωσε.

Αναφορικά με τη χθεσινή συνεδρία της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εργασίας, ο Πρόεδρος της ΣΥΝΥΚΑ ΟΗΟ ΣΕΚ είπε ότι τα μέλη της Επιτροπής έδειξαν κατανόηση.

«Κατάλαβαν ότι όντως έχουμε δίκαιο όπως παρουσιάσαμε τα πράγματα που ζητούμε την ίση μεταχείριση. Ο ΓΔ του Υπουργείου Οικονομικών είπε ενώπιον της Επιτροπής ότι γίνονται κάποιες σκέψεις, δουλεύουν σε κάποια νούμερα. Ζητήσαμε όπως αρχές της επόμενης εβδομάδας να έχουμε κάτι πολύ συγκεκριμένο. Και αναμένουμε ότι θα έχουμε», κατέληξε.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση