ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομήρου: Ενίσχυση της κοινοβουλευτικής συνεργασίας με την Τσεχία

Τα κοινοβούλια συνδέονται με δεσμούς στενής φιλίας

ΚΥΠΕ

Τη βούληση για περαιτέρω ενίσχυση της κοινοβουλευτικής συνεργασίας μεταξύ Κύπρου Τσεχίας, προς όφελος των λαών των δύο παραδοσιακά φίλων κρατών, διατύπωσε ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Γιαννάκης Ομήρου, υπογράφοντας το βιβλίο επισκεπτών στη Βουλή της Τσεχίας.

“Με αισθήματα χαράς, εκτίμησης και ικανοποίησης πραγματοποιώ σήμερα επίσημη επίσκεψη στην παραδοσιακά φίλη χώρα της Τσεχίας και το Κοινοβούλιο της μετά από ευγενή πρόσκληση του Προέδρου της κ.  Jan Hamáček” έγραψε ο Πρόεδρος της Βουλής.

Πρόσθεσε ότι τα κοινοβούλια μας, όπως και οι δύο χώρες και οι λαοί μας συνδέονται με δεσμούς στενής φιλίας, άριστης συνεργασίας και αταλάντευτης και αμοιβαίας αλληλεγγύης που ενισχύονται σημαντικά μέσα από την κοινή ευρωπαϊκή μας πορεία και προοπτική.

Καταλήγοντας ανέφερε ότι “η επίσκεψη μου αυτή στη Δημοκρατία της Τσεχίας αντανακλά μια αμοιβαία εκφραζόμενη πεποίθηση, επιθυμία και βούληση για ακόμη πιο εντατική και δημιουργική συνεργασία μεταξύ των κοινοβουλίων μας προς αμοιβαίο όφελος των των λαών μας”.

Ο Πρόεδρος της Βουλής πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Πράγα.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση