ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

«Παρανοϊκή η εν ψυχρώ δολοφονία των 13 σκυλιών»

Επανέρχεται στο θέμα το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου

Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου, μετά την συγκέντρωση στοιχείων και λεπτομερειών, επανέρχεται στο θέμα της εν ψυχρώ δολοφονίας, πριν από 5 ημέρες, 13 σκύλων στο Δασάκι της Άχνας. Όπως έχει διαπιστωθεί τα άτυχα σκυλιά δολοφονήθηκαν με ειδικό όπλο. Αυτό το όπλο χρησιμοποιείτε μόνο στα σφαγεία. Έχει ειδική μεταλλική βελόνα και με καψούλι δημιουργείται η ωστική ενέργεια. Το όπλο αυτό χρησιμοποιείται κυρίως για σκοπούς προ αναισθησίας των ζώων. Στην προκειμένη περίπτωση απλά οι δολοφόνοι το χρησιμοποίησαν για να σκοτώσουν τα σκυλιά.

Όπως εξακριβώθηκε, δολοφονήθηκαν οι ακόλουθες ράτσες σκυλιών. - α) Μικρό Ντόπερμαν, β) Λυκόσκυλο, γ) Λαμπρατόρ, δ) Πποιντερ, ε) Σπανιελ, και τα υπόλοιπά ήταν διάφορες άλλες διασταυρώσεις.

Η αξία των σκύλων, που ανήκουν σε έναν ιδιοκτήτη  υπολογίζετε στις 30.000 ευρώ.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι τον περασμένο Οκτώβριο υπήρξε το ίδιο περιστατικό, όταν σκύλος, στην ίδια περιοχή, δολοφονήθηκε με τον ίδιο τρόπο. Η Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων, που χειρίζεται και την παρούσα υπόθεση, μέχρι σήμερα δεν ανακάλυψε οτιδήποτε.

Όπως έχουμε πληροφορηθεί εκπρόσωπος του Κόμματος για τα ζώα, επικοινώνησε με τον ιδιοκτήτη των σκυλιών ο οποίος θρηνεί για των χαμό των αγαπημένων του φίλων. Χαρακτηριστικά μας δήλωσε ότι « θα μπορούσε να μαλώσει με την σύζυγο του αλλά με τα σκυλιά που τόσο αγαπούσε ποτέ δεν θα τα μάλωνε, ή θα τους έκανε οποιοδήποτε κακό».

Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου θα ζητήσει να έχει αύριο συνάντηση με τον Διευθυντή της Αστυνομίας των Βάσεων Δεκέλειας, ζητώντας την διερεύνηση του περιστατικού της προηγούμενης χρονιάς, όπως και αυτό της πρόσφατης εν ψυχρώ εκτέλεσης των 13 σκύλων.

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση