ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Με καθυστέρηση τα συγχαρητήρια Ομήρου στο Σιζόπουλο

«Κομμένη» στα δυο η ΕΔΕΚ Κόντρα κοινοβουλευτικής ομάδας με κομματικούς

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η χθεσινοβραδινή ανακήρυξη του νέου προέδρου της ΕΔΕΚ Μαρίνου Σιζόπουλου απλά επιβεβαίωσε και πάλι το ρήγμα που υπάρχει στους κόλπους του Κινήματος έτσι όπως αυτό δημιουργήθηκε με την παραίτηση Γιαννάκη Ομήρου από την προεδρία της ΕΔΕΚ.

Οι απουσίες που καταγράφηκαν στο Συνεδριακό Κέντρο ήταν κάτι παραπάνω από αισθητές με πρώτη αυτή του παραιτηθέντα προέδρου της ΕΔΕΚ. Ο Γιαννάκης Ομήρου συνεχάρη τον Μαρίνο Σιζόπουλο για την νίκη του σήμερα το πρωί με μια λιτή ανακοίνωση που αναφέρει:

«Η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη Προέδρου της ΕΔΕΚ έληξε. Συγχαίρω το νέο Πρόεδρο της ΕΔΕΚ κ. Μαρίνο Σιζόπουλο και του εύχομαι κάθε επιτυχία.

Προϋπόθεση για να συνεχίσει η ΕΔΕΚ τον εθνικό, πολιτικό και κοινωνικό της ρόλο είναι η ενότητα που θα πρέπει να στηρίζεται στην αποκατάσταση του πολιτικού ήθους σε πρακτικές και συμπεριφορές», καταλήγει ο κ. Ομήρου.

Την ίδια τακτική ακολούθησαν και τα μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας. Με εξαίρεση την παρουσία του Γιώργου Βαρνάβα στους χώρους του συνεδριακού κέντρου την ώρα που είχε ξεκινήσει η καταμέτρηση των ψηφοδελτίων ουδείς βουλευτής  παρέστη στην ανακήρυξη του νέου προέδρου του Κινήματος.

Μάλιστα όπως λεγόταν στα πηγαδάκια Εδεκιτών στο συνεδριακό τα μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας όχι μόνο απουσίασαν αλλά ούτε συνεχάρησαν τηλεφωνικός τον νέο πρόεδρο του Κινήματος.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση