ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Υπερσύγχρονο βραχιόλι HTC Grip

Βελτίωση της φυσικής κατάστασης και της κοινωνικής ζωής

Ένα από τα σπουδαιότερα gadgets που αποκαλύφτηκαν σήμερα στην έκθεση World Mobile Congress, που χαράζει νέα πορεία στον κόσμο της τεχνολογίας, είναι το Grip smart fitness tracker, που παρουσίασε η HTC.

Πρόκειται για ένα υπερσύγχρονο βραχιόλι σωματικής παρακολούθησης, το οποίο φέρει κυρτή οθόνη αφής με πέντε αισθητήρες και ένα GPS Module, που υπολογίζει την πορεία, την απόσταση που διανύετε, τα βήματά σας ή τις θερμίδες που καίτε.

Φέρει το λεγόμενο multi-sport mode, που επιτρέπει την παρακολούθηση ποικίλων δραστηριοτήτων όπως τρέξιμο, ποδηλασία, άρση βαρών κ.λπ.

Εκτός από την περισυλλογή ηλεκτρονικών πληροφοριών, το Grip (που δουλεύει και ως sleep monitor) μπορεί να αναλύσει data και να θέσει στόχους για την φυσική σας κατάσταση.

To Grip αποτελεί και κοινωνικό εργαλείο, μιας και μπορείς μαζί του να προσθέσεις και να ακολουθήσεις φίλους, οι οποίοι χρησιμοποιούν fitness apps όπως το MapMyFitness και το Endomondo.   

Η μπαταρία του έχει πέντε ώρες ζωής, ενώ είναι συμβατό τόσο με iOS όσο και με Android συσκευές. Η τιμή του: 199 δολάρια.      

Νέα: Τελευταία Ενημέρωση