ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανόρθωση - ΑΕΚ 3-0: Από τριάρα σε τριάρα

Εντέ, Ίσμα και Αβραάμ τα γκολ για τους νικητές

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Πηγή: 24sports.com.cy

Ένα μας που για μισή ώρα έδειχνε να στραβώνει μετέτρεψε σε πάρτι η Ανόρθωση, που κέρδισε με 3-0 την ΑΕΚ και μπήκε γερά στο κόλπο της Ευρώπης. Εντέ, Γκονζάλβες και Αβραάμ τα γκολ ενώ οι Λαρνακείς έχασαν πέναλτι με τον Τομάς.

Σε ένα ημίχρονο που η ΑΕΚ κυριάρχησε και έφτιαξε σχεδόν ό,τι καλό είδαμε, βρέθηκε στα αποδυτήρια με ένα γκολ πίσω. Αυτό γιατί εκείνο το «σχεδόν» ήταν η μια φάση που έφτιαξε ο Αμπουρτζάνια και τελείωσε υποδειγματικά ο Εντέ στο 31’ και έφερε το γκολ. Πέραν τούτου ουδέν για την Ανόρθωση με την ΑΕΚ να έχει δυο τετ α τετ και ένα χαμένο πέναλτι όταν ο Καμίνσκι νίκησε με το πόδι τον Τομάς στο24’. Στα τετ α τετ ο Μοντέιρο βρήκε τη μπάλα με το καλάμι και αστόχησε ενώ ο Τομάς είδε τον Καμίνσκι να τον προλαβαίνει με γροθιές.

Με το σκορ υπέρ της, η Ανόρθωση έκανε καλύτερη διαχείριση του αγώνα στην επανάληψη και έψαχνε με τον Ίσμα να βρει δεύτερο γκολ. Την πρώτη φορά έχασε το κοντρόλ, τη δεύτερη βιάστηκε κι αστόχησε και την Τρίτη μετά από κεφαλιά πάσα του Εντέ, σκόραρε στο 64’. Ο Κρίστιανσεν άρχισε τις αλλαγές, ο Πάους έκανε μια και ήταν αναγκαστική με το Λαίφη, για να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του.
Όμως δεν κατάφερε τίποτα, η ΑΕΚ ήταν ανούσια και με μια υπέροχη πάσα του Ανδρέου στον Αβραάμ, με τις δυο αλλαγές του είδε ο Πάους να έρχεται και τρίτο γκολ.

Ανόρθωση(Πάους): Καμίνσκι, Άντιτς, Νούχου, Αμπουρτζάνια, Χόλγκερσον, Εντέ(78’ Αβραάμ), Μαϊσουράτζε, Μακρής, Λαΐφης(56’ Μαραγκός), Μάκος, Γκονσάλβες(86’ Ανδρέου)

ΑΕΚ(Κρίστιανσεν): Τόνιο, Μιντίκκης, Καταλά, Λαρένα, Τομάς, Μασάνα, Σκοπελίτης(63’ Μπόλιεβιτς), Εγγλέζου, Κάντε, Χαραλάμπους(67’ Μυτίδης), Μοντέιρο(72’ Παύλου)

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση