ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Εντός των ημερών η συνάντηση Αναστασιάδη - Ακιντζί

Νέα τηλεφωνική επικοινωνία αναμένεται να έχουν σήμερα οι δύο άνδρες

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Εντός της εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί κατά πάσα πιθανότητα η συνάντηση του Προέδρου Αναστασιάδη με τον Μουσταφά Ακιντζί.

Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Νίκο Χριστοδουλίδη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενδεχομένως να έχει και σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με τον νεοεκλεγέντα ηγέτη της τουρκοκυπριακής κοινότητας για να διευθετήσουν την ημερομηνία της συνάντησης.

Σε αυτήν δεν θα υπάρχει συγκεκριμένη ατζέντα, αλλά θα γίνει γενικότερη συζήτηση για το πώς θα αρχίσει ο διάλογος και η πρόθεση για μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

Ως προς το θέμα της Αμμοχώστου ο κ. Χριστοδουλίδης ανέφερε ότι η μόνη πρόταση που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο τραπέζι είναι η πρόταση του Προέδρου Αναστασιάδη.

Ο Εκπρόσωπος ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να γίνουν αποδεκτά μέτρα που υποβαθμίζουν την Κυπριακή Δημοκρατία, ή οδηγούν σε αναβάθμιση του ψευδοκράτους.

Δέν απέκλεισε επίσης το ενδεχόμενο ο Πρόεδρος Αναστασιάδης να ανακοινώσει μονομερώς ορισμένα μέτρα, πριν ή μετά από τη συνάντηση που θα έχει με τον κ. Ακιντζί, στόχος των οποίων είναι η ενίσχυση της προσπάθειας που βρίσκεται σε εξέλιξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Θερμά μηνύματα από τον Μουσταφά Ακιντζί
Πάμε για συναντήσεις πρόσωπο με πρόσωπο
Άρχισαν τα όργανα στο twitter για το Κυπριακό!
Εντός των ημερών η συνάντηση Αναστασιάδη - Ακιντζί

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση