ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Και νέες υποθέσεις βιασμών κατά της αρρωστημένης οικογένειας

Ανανεώθηκε για άλλες 8 μέρες το διάταγμα κράτησης των τεσσάρων προσώπων

ΚΥΠΕ

Άλλες τρεις υποθέσεις έρχονται να προστεθούν στις ήδη τέσσερις που διερευνά η Αστυνομία Λεμεσού εναντίον των τεσσάρων μελών της ίδιας οικογένειας, που θεωρούνται ύποπτα για βιασμό και άσεμνες επιθέσεις ανήλικων συγγενικών τους προσώπων, την περίοδο 1992-2002. Το δικαστήριο αποφάσισε την ανανέωση του διατάγματος κράτησης τους για άλλες 8 μέρες.

Οι τέσσερις ύποπτοι, ένας 63χρονος, η 64χρονη πρώην σύζυγος του και οι δυο τους γιοί, ηλικίας 36 και 37 ετών, οδηγήθηκαν το μεσημέρι ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο σε κεκλεισμένων των θυρών συνεδρία του, ενέκρινε το αίτημα των αστυνομικών αρχών για 8 ήμερη ανανέωση του διατάγματος κράτησης τους. Η διαδικασία μεταφέρθηκε σε αίθουσα που επικοινωνεί εσωτερικά με το χώρο κράτησης υπόπτων, ώστε να μην προκληθεί οποιαδήποτε ένταση από την παρουσία των συγγενών των παραπονούμενων, που και σήμερα συγκεντρώθηκαν στο χώρο του δικαστηρίου.

Εναντίον τους διερευνώνται τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, του βιασμού, της απόπειρας βιασμού, της διαφθοράς νεαρής γυναίκας κάτω των 13 ετών, της άσεμνης επίθεσης εναντίον γυναίκας και της άσεμνης επίθεσης εναντίον άνδρα, μετά τις καταγγελίες που έκαναν δυο 29χρονες, μια 34χρονη και ένας 27χρονος.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, η Αστυνομία εξετάζει τρεις νέες καταγγελίες που αφορούν τον 63χρονο πατέρα, βάσει των οποίων φέρεται στο παρελθόν να βίασε 16χρονο αγόρι και να επιτέθηκε άσεμνα σε δυο κοπέλες, όταν αυτές ήταν 9 και 13 ετών.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση