ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Μπορντό - ΑΕΚ 3-0: Πήγαν όλα στραβά

Οι Λαρνακείς έχουν να λένε και για τα λάθη της διαιτησίας

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Πηγή: 24sports.com.cy

Το σκορ που θα μείνει στην ιστορία είναι η ήττα 3-0 για την ΑΕΚ Λάρνακας στο Μπορντό, όμως κάλλιστα θα μπορούσαν να ήταν πολύ διαφορετικά τα πράγματα. Λίγο κάποιες άτυχες στιγμές, λίγο οι διαιτητικές αποφάσεις και λίγο κάποια λάθη εκμηδένισαν τις ελπίδες πρόκρισης.

Ικανοποιητική ήταν η εικόνα της ΑΕΚ στο πρώτο μέρος, αφού μπορεί να δέχθηκε αρκετή πίεση από την Μπορντό σε ορισμένα σημεία όμως κράτησε σχετικά εύκολα το μηδέν πίσω.

Οι  Γιρονδίνοι κυρίως από τα άκρα απείλησαν, όμως πέραν ενός τετ α τετ του Χαζιρί που έσωσε ο Τόνιο, δεν μέτρησαν παρά μερικά σουτ υπό καλές προϋποθέσεις αλλά άστοχα.

Οι Λαρνακείς απείλησαν σε δυο περιπτώσεις με Άλβες και Τομάς.

Στην επανάληψη οι Γάλλοι μπήκαν δυνατά και βρήκαν νωρίς το γκολ με τον Ποκό, γεγονός που τους βοήθησε να πιέσουν παραπάνω την εστία του Τόνιο. Το γκολ βέβαια δεν έπρεπε να μετρήσει αφού στη σέντρα του Χαρζί, ήταν σε θέση οφσάιντ ο Ντιαμπατέ που έκανε την πρώτο προβολή πριν ο Ποκό σκοράρει.

Μετά το γκολ ήρθαν 2-3 σημαντικές φάσεις ακόμα για τη Μπορντό, είχε και η ΑΕΚ τη δική της σε κάθετη του Τετέ στον Άλβες στο 62’ αλλά όλα πήγαν στραβά. Στο 74’ ο Μπελαί κέρδισε πέναλτι από τον Νίνου, σε μια φάση που δε φάνηκε να υπάρχει κάτι, με τον Ντιαμπατέ να το κάνει γκολ.

Το πράγμα έγινε τραγικό στο 80’ όταν ο Μπελαί αυτή τη φορά την έκανε χωρίς βοήθεια από το διαιτητή τη δουλειά και σκόραρε το τρίτο γκολ με πλασέ. Όταν δε στο 82’ είδαμε τη μπάλα από το πόδι του Ορτίθ να σταματά στο δοκάρι αντί να πάει μέσα, καταλάβαμε πως δεν ήταν η βραδιά της ΑΕΚ με τίποτα.

Μπορντό (Σανιόλ): Καρασσό, Γκιλμπέρ, Παλουά, Σέρτιτς, Σαντόμ, Ποκό, Σαντζέ, Σαιβέ, Τουρέ(84’ Μολούμ), Ντιαπατέ(89’ Θελίν), Χαζρί(69’ Μπελαί)

ΑΕΚ (Κρίστιανσεν): Τόνιο, Μαρσίνιακ, Καταλά, Νίνου, Μοντέιρο, Λαρένα(57’ Ορτίθ), Τετέ(89’ Κάντε), Μπόλιεβιτς, Μιντίκκης, Τομάς, Άλβες(69’ Μυτίδης)

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση