ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Διασωληνωμένος Βρετανός τουρίστας

Τραυματίστηκε κρίσιμα σε δυστύχημα στη Λάρνακα

ΚΥΠΕ

Με τραύματα στον πνευμονοθώρακα νοσηλεύεται διασωληνομένος στο τμήμα εντατικής παρακολούθησης του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, Βρετανός ηλικίας 30 χρόνων, ο οποίος τραυματίστηκε χθες βράδυ σε οδικό δυστύχημα παρά την τουριστική περιοχή Ορόκλινης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 2010 χθες το βράδυ στο δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας παρά την τουριστική περιοχή Ορόκλινης, Βρετανός ηλικίας 30 χρόνων οδηγούσε το μοτοποδήλατο του με κατεύθυνση από τη Δεκέλεια προς τη Λάρνακα.

Ταυτόχρονα αυτοκίνητο που οδηγούσε Νοτιοαφρικανός ηλικίας 26 χρόνων με κατεύθυνση από τη Λάρνακα προς τη Δεκέλεια, σε κάποιο σημείο του δρόμου επιχείρησε να στρίψει δεξιά σύμφωνα με την πορεία του, με αποτέλεσμα να ανακόψει την πορεία του μοτοποδηλάτου.

Στη σκηνή μετέβησαν άνδρες του Αστυνομικού Σταθμού Ορόκλινης και της τροχαίας Λάρνακας όπου διαπίστωσαν ότι από το δυστύχημα ο 30χρονος Βρετανός τραυματίστηκε σοβαρά και με ασθενοφόρο διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν ότι τραυματίστηκε σοβαρά στον πνευμονοθώρακα και μεταφέρθηκε για νοσηλεία στο τμήμα εντατικής παρακολούθησης διασωληνομένος.

Η Αστυνομία διενήργησε έλεγχο αλκόολης στον οδηγό του αυτοκινήτου με μηδενική ένδειξη, ενώ είναι  άγνωστο κατά πόσον ο μοτοποδηλάτης έφερε κράνος ασφαλείας.

Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται από τον Αστυνομικό Σταθμό Ορόκλινης.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση