ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Keira Knightley: Η ζωή της μετά την γέννηση της κόρης της

Η διάσημη ηθοποιός μιλάει για την μητρότητα, την αυτοπεποίθηση και την καριέρα της

Kathimerini.gr

Η Keira Knightley τα έκανε όλα νωρίς: Καριέρα, γάμο και οικογένεια. Η ηθοποιός γέννησε τον περασμένο Μάιο την κόρη της, Edie,  δύο μήνες μετά τα 30α γενέθλιά της, μια εμπειρία που θα της μείνει αξέχαστη όπως δήλωσε στο αμερικάνικο περιοδικό Elle. Παρόλο που κατάφερε να κρατήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, η Keira αποφάσισε να μιλήσει για την μητρότητα, για τις αλλαγές που έφερε στη ζωή της η κόρη της, για την σχέση της με τον εαυτό της και το σώμα της μετά τη γέννα αλλά και για την καριέρα της.

«Η αγάπη είναι εκπληκτική, είναι πρωτόγονη. Όπως και η ικανότητα να είσαι άυπνη και να συνεχίζεις. Δεν είναι ευχάριστο και δεν πίστευα ποτέ ότι θα μπορούσα να το κάνω για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα» παραδέχεται η νέα μαμά. Όπως, όμως, τονίζει «σαν γυναίκα, σιχαίνεσαι συγκεκριμένα σημεία στο σώμα σου. Περνάς διάφορες φάσεις στη ζωή σου που κοιτάς τον εαυτό σου στον καθρέφτη και σκέφτεσαι ότι θα ήθελες να έχεις διαφορετικά πόδια ή χέρια. Μετά όμως περνάς μια εγκυμοσύνη και τον θηλασμό και σκέφτεσαι ότι το σώμα σου είναι απόλυτα τέλειο και ότι ποτέ δεν θα το ξαναμισήσεις γιατί έκανε όλα αυτά». 

Η Knightley μπορεί να έγινε διάσημη σε νεαρή ηλικία, όμως όπως λέει ήταν αρκετά ντροπαλή. Όπως εξηγεί δεν είχε αρκετή αυτοπεποίθηση: «Στα 20 μου τα πράγματα δεν ήταν καλά. Η καριέρα μου ήταν υπέροχη, τόσο που δεν πιστεύω ότι θα υπάρξει καλύτερη φάση στα επαγγελματικά μου. Αλλά ως άνθρωπος αλλάζεις τόσο πολύ σε αυτή την ηλικία και προσπαθείς να καταλάβεις διάφορα πράγματα. Κάποιοι κάνουν τρέλες αλλά εγώ ήμουν τελείως το αντίθετο. Ήμουν πολύ ντροπαλή».

Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι για πολλά χρόνια «προσπαθούσα να σταματήσω να ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους ώστε να επιτρέψω στον εαυτό μου να περνάει καλά. Είναι δύσκολο να το βγάλεις από το μυαλό σου και να σταματήσεις να σκέφτεσαι ότι κάτι πρέπει να κάνεις, ότι πρέπει να συμπεριφέρεσαι ή να ντύνεσαι με συγκεκριμένο τρόπο. Όλα αυτά τα πρέπει μπορεί να σε πνίξουν». Η Keira είχε κάνει ψυχοθεραπεία για να αντιμετωπίσει αυτά τα προβλήματα και την προτείνει σαν μέθοδο αντιμετώπισης όλων όσων μας απασχολούν: «Υπάρχουν στιγμές σαν αυτές στη ζωή μας που πρέπει να τις περάσεις και πρέπει να κάνεις ό,τι μπορείς για να τις αντιμετωπίσεις. Δοκιμάστε οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει».

Η Keira που είναι παντρεμένη με τον μουσικό James Righton έχει δηλώσει ότι δεν θέλει να αφήσει την καριέρα της για τα μείνει στο σπίτι με την κόρη της, αλλά υποστηρίζει τις γυναίκες που αποφασίζουν κάτι τέτοιο. Όπως είχε πει, άλλωστε, λίγο πριν γεννήσει θεωρεί πολύ σημαντικό να μεγαλώσει το παιδί της με αρχές: «Είναι σημαντικό να μεγαλώσεις αγόρια που είναι φεμινιστές και κορίτσια που δεν περιμένουν το πριγκιπόπουλο, που επιτρέπουν από τους άντρες να είναι συναισθηματικοί και ευαίσθητοι. Ψάχνουμε για ισότητα και όχι για στερεότυπα».

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

Το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA μετέδωσε ότι ο σχεδιαστής πέθανε στο σπίτι του στη Φλωρεντία μετά από μακρά ασθένεια
ΠΗΓΗ: AFP
 |  SHOWBIZ