ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΕΛΑΜ: Θέλει να παραστεί στην συνεδρία της Βουλής για το Κυπριακό

Το εθνικιστικό κόμμα υποβάλλει εντός των ημερών αίτημα για συμμετοχή στην κλειστή συνεδρία

ΚΥΠΕ

Προβληματισμό για την κλειστή συνεδρία στη Βουλή για το Κυπριακό εκφράζει το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο, το οποίο διερωτάται τι είναι αυτό που δεν πρέπει να γνωρίζει ο κυπριακός Ελληνισμός και η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί με τόση μυστικοπάθεια.

Το εθνικιστικό κόμμα, σύμφωνα με ανακοίνωσή του, αναμένεται να καταθέσει εντός των ημερών αίτημα για να παραστεί στη κλειστή συνεδρίαση, κατά την οποία ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης αναμένεται να ενημερώσει τα μέλη του Σώματος για τις εξελίξεις στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Το ΕΛΑΜ, σχολιάζοντας το κλίμα στις συνομιλίες, υποστηρίζει ότι τα όσα ακούμε περί καλού κλίματος συμβίωσης "είναι παραμύθια της Χαλιμάς" και τα μηνύματα στο Κυπριακό είναι ανησυχητικά και δυσοίωνα. Θεωρεί παράλληλα ότι καταρρέει ο μύθος "που με τόσο κόπο καλλιεργήθηκε από συγκεκριμένους κύκλους για τον «συγκαταβατικό» και «φιλειρηνιστή» Ακιντζί, όπως ήθελαν να μας τον παρουσιάσουν, αποκρύπτοντας μάλιστα με περίτεχνο τρόπο τον σύμβουλο του για θέματα ασφαλείας, Κενάν Ακίν, δολοφόνο του Σoλωμού Σολωμού".

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση