ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Έτοιμοι για ξύλο οι Ουαλοί

Ο 26χρονος Ουαλός διεθνής, που αναμένεται να ξεκινήσει βασικός στο κέντρο

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Πηγή: 24sports.com.cy

Έτοιμοι για… ξύλο, είναι οι Ουαλοί διεθνείς ενόψει του αγώνα με την Εθνική μας ομάδα (Πέμπτη 3/09, 21:45), σύμφωνα με τον Άντι Κινγκ.

Ο μέσος της Λέστερ, μιλώντας για την αναμέτρηση, στάθηκε ιδιαίτερα στον τρόπο παιχνιδιού της Εθνικής Κύπρου, ενώ στο ρεπορτάζ, που φιλοξενεί η ιστοσελίδα του BBC, τονίζεται πως ο Γκάρεθ Μπέιλ ήταν στο «στόχαστρο» και δέχθηκε πολύ σκληρά μαρκαρίσματα.

Ο Κινγκ, που αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα στον αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων που έγινε στην Ουαλία, είπε μεταξύ άλλων πως: «Όταν παίζεις με μία ομάδα που θέλει να σε κλωτσήσει, πρέπει να καταλάβουν ότι θα κλωτσήσεις και εσύ πίσω.

Μπορεί να πιστεύουν ότι θα τη βγάλουν καθαρή, παίζοντας ακόμη πιο σκληρά σε σχέση με το πώς έπαιξαν στην Ουαλία. Ελπίζω αυτό να ισχύσει και για εμάς. Θα περιμένουμε ένα σκληρό παιχνίδι. Είναι μια καλή ομάδα, δυνατή. Πρέπει να σιγουρευτούμε ότι είμαστε έτοιμοι για αυτό».

Ο 26χρονος Ουαλός διεθνής, που αναμένεται να ξεκινήσει βασικός στο κέντρο, είπε σχετικά με τον Μπέιλ: «Στο πρώτο παιχνίδι ο τρόπος που τον στοχοποίησαν ήταν αυτό που μας ανέβασε. Νόμιζαν ότι μπορούσαν να κάνουν ότι θέλουν, χωρίς να ανταποδώσουμε. Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε και εμείς πίσω».

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση