ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ερμής - Ένωση 2-1: Ντεμπούτο Μακρίδη με νίκη

Πρώτη φετινή νίκη για τον Ερμή

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Πηγή: 24sports.com.cy

Ο Ερμής νίκησε με 2-1 την Ένωση στο «Αμμόχωστος» πετυχαίνοντας την πρώτη του φετινή νίκη. Η ομάδα της Αραδίππου έφτασε στους τέσσερις βαθμούς.

Η Ένωση δέχτηκε σήμερα τα πρώτα της γκολ στο πρωτάθλημα. Το ντεμπούτο του Απόστολου Μακρίδη στον πάγκο του Ερμή ήταν απόλυτα επιτυχημένο. Τα γκολ για τον Ερμή πέτυχαν οι Βασιλογιάννης και Γιενγκά ενώ η Ένωση ισοφάρισε προσωρινά με αυτογκόλ του Φραγκέσκου.

Καλύτερο ξεκίνημα για την Ένωση που μόλις στο 5' έφτιαξε την πρώτη της καλή φάση, με τον Μπούντιμιρ να κάνει το σουτ και ο Παναγόπουλος να αποκρούει σε κόρνερ. Ο Ερμής στα επόμενα λεπτά βρήκε τα «πατήματα» του, φτιάχνοντας και αυτός μία πολύ καλή φάση με τον Λατόρε στο 11'. Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο στη συνέχεια με την Ένωση να απειλεί με μακρινά σουτ. Στη συνέχεια ο ρυθμός δεν έπεσε αλλά οι φάσεις δεν υπήρξαν. Όλα αυτά μέχρι το 43' όταν ο Γιαγκουδάκης λίγο πριν την τελική γραμμή έκανε τη σέντρα από αριστερά και βρήκε τον Βασιλόγιαννη μόνο μέσα στη μικρή περιοχή και ο τελευταίος με ευκολία έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα για τον Ερμή.

Η Ένωση μπήκε πολύ δυνατά στην επανάληψη και έψαξε από την αρχή το γκολ της ισοφάρισης. Στο 53’ ο Μπούντιμιρ έπιασε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή όμως η μπάλα έφυγε ψηλά. Η Ένωση κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα στο 64ο λεπτό. Ο Μπάουμαν έκανε τη σέντρα στην περιοχή και ο Φραγκέσκου άθελα του έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Στο 71’ ο Γιενγκά μπήκε στο παιχνίδι στη θέση του Φραγκέσκου. Δυο λεπτά αργότερα, ο επιθετικός από το Κονγκό έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά και έδωσε εκ νέου προβάδισμα στον Ερμή. Η Ένωση προσπάθησε στα τελευταία λεπτά για το γκολ της ισοφάρισης όμως το 2-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Ερμής: Παναγόπουλος, Φραγκέσκου (69΄ Γενγκά), Γιαγκουδάκης, Ντε Πίνα, Γκονζάλες, Μαράκις, Ουαταρά (62΄ Μισιτζάν), Λατόρε (53΄ Μουσταφά), Γουίκς Κεϊτά, Βασιλόγιαννης

ΕΝΠ: Αμπάρης, Σίλβα, Πάρπας, Τσιακλής, Μπάουμαν, Μέγκαχεντ (72΄ Σβόγιτς), Κουμής (75΄ Μπασόφ), Βαλλιάνος, Μπούντμιρ, Φροξυλιάς (86΄ Βαν Ράσμπεκ), Ντίξον

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Ερμής: Τελευταία Ενημέρωση