ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ασύρματο ηχείο SRS-X11 από τη SONY

Το pop gadget που θα «κολλήσει» μαζί σας και θα σας ακολουθεί παντού

Η μουσική αποτελεί ένα μέσο χαλάρωσης, εκτόνωσης, ξεκούρασης αλλά και... συντονισμού για ορισμένους κατά τη διάρκεια της εργασίας τους.

Το ασύρματο ηχείο SRS-X11 της Sony με τον κομψό του σχεδιασμό, τις λείες επιφάνειες και τις καθαρές γραμμές αποτελεί ένα πραγματικά pop gadget το οποίο θα «κολλήσει» μαζί σας και θα σας ακολουθεί παντού.

Η ποικιλία χρωμάτων του (μαύρο, άσπρο, κόκκινο, ροζ ή γαλάζιο), η μινιμαλιστική του τελειότητα και το τονισμένο του περίγραμμα το κάνει να ταιριάζει άψογα σε κάθε χώρο και τραβά όλα τα βλέμματα χάρη.

Χάρη στο ενσωματωμένο μικρόφωνο, και αφού πρώτα συζεύξετε το κινητό σας τηλέφωνο μέσω Bluetooth® με το SRS-X11, οι κλήσεις σας θα γίνουν πραγματικά διασκεδαστικές και με κρυστάλλινο ήχο.

Την ίδια ώρα, πουπουλένιο βάρος του (μόλις 215 γρ.) και το αποσπώμενο λουράκι του από σιλικόνη, καθιστούν ακόμη ευκολότερη τη μεταφορά του όπου και αν εσείς κυκλοφορείτε.

Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι απλά να αποθηκεύσετε στην πραγματικά «έξυπνη» αυτή συσκευή τα μουσικά σας αρχεία και να αφεθείτε στην απόλαυση της αγαπημένης σας μουσικής, μέσα από την εγγυημένη ποιότητα του ήχου της Sony.

ΠΗΓH: ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GEEK

Νέα: Τελευταία Ενημέρωση