ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

COOLPIX S3600: Με Dynamic Fine Zoom έως 16x

Η νέα φωτογραφική της Nikon με τα 20 megapixel

Από τη στιγμή που συμφωνούμε πως στη ζωή του σπουδαιότερο πράγμα είναι να κρατάμε τις στιγμές, μικρές ή μεγάλες της καθημερινότητάς μας, τότε μια φωτογραφική μηχανή που να απαθανατίζει κάθε λεπτό των πιο σημαντικών στιγμών της καθημερινότητάς μας, είναι απαραίτητη σε κάθε μας κίνηση.

Μια εξαιρετική επιλογή μας προσφέρει η ΝΙΚΟΝ, της οποίας η COOLPIX S3600 με τα 20 megapixel χαρίζει πάντα ευκρινείς λήψεις. Στο λεπτό της σώμα, που κυκλοφορεί σε μια ευρεία γκάμα μοντέρνων χρωμάτων, περιλαμβάνει πάμπολλες δυνατότητες που τη μετατρέπουν σε φωτογραφική μηχανή-πασπαρτού.

Το οπτικό zoom 8x με το Dynamic Fine Zoom έως 16x σας βοηθάει να πλησιάζετε πιο κοντά στη δράση, ενώ το πλούσιο μενού επεξεργασίας σας παρέχει πρόσθετα διασκεδαστικά εφέ ή τη δυνατότητα της ιδιαίτερης επεξεργασίας.

Ο Αυτόματος επιλογέας σκηνής σας απαλλάσσει από τη βελτιστοποίηση των ρυθμίσεων, ώστε να μπορείτε να επικεντρώνεστε στο καδράρισμα εξαιρετικών πλάνων, ενώ το VR μετατόπισης φακού αντισταθμίζει τις συνέπειες από το κούνημα της φωτογραφικής μηχανής για ευκρινέστερες φωτογραφίες.

Επιλέξτε τη φωτογραφική με το τέλειο χρώμα που θα ταιριάζει στον δικό σας τρόπο ζωής και τραβήξτε μοναδικές φωτογραφίες χωρίς κανένα κόπο. Στην COOLPIX S3600 (€95 από την Electroline) το στιλ συναντάει την ουσία.

ΠΗΓΗ: ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GEEK

Νέα: Τελευταία Ενημέρωση