ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Υπό κράτηση ο ανηψιός που απέσπασε χρήματα από το θείο του

Πάνω από δύο εκατομμύρια φέρεται να πήρε από τον 59χρονο

ΚΥΠΕ

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου εξέδωσε σήμερα διάταγμα οκταήμερης κράτησης εναντίον άνδρα 34 χρόνων από την Ορμήδεια, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις, κλοπής από αντιπρόσωπο, πλαστογραφίας και κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου.

Εναντίον του υπόπτου η Αστυνομία εξετάζει και αδίκημα που σχετίζεται με τη νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Η υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας χθες, όταν, σύμφωνα με την Αστυνομία, 59χρονος από την Ορμήδεια, κατήγγειλε στο ΤΑΕ Αμμοχώστου ότι μεταξύ των ετών 2009 – 2015, 34χρονος ομοχώριος του, με διάφορες υποσχέσεις ότι θα έστηναν μαζί επικερδή επιχείρηση, δηλαδή εταιρεία στοιχημάτων, κατάφερε να του αποσπάσει σταδιακά το ποσό των δύο εκατομμυρίων και 65 χιλιάδων ευρώ. Ο 59χρονος είναι θείος του 34χρονου, αδελφός του πατέρα του και ιδιοκτήτης εστιατορίου.

Ο 34χρονος παρουσιάστηκε ενώπιον του Δικαστηρίου χωρίς δικηγόρο, ενώ δεν έφερε ένσταση στην κράτηση του. Ο ύποπτος  ανακρινόμενος παρουσίασε διάφορους ισχυρισμούς, οι οποίοι διερευνώνται από την Αστυνομία.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση