ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Αραδίππου: Κλάπηκαν εργαλεία και χρυσαφικά μεγάλης αξίας

Δύο διαφορετικές περιπτώσεις καταγγέλθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό Αραδίππου

ΚΥΠΕ

Διάφορα εργαλεία, όπως πιστόλες βαφής αυτοκινήτων, αξίας πέραν των δύο χιλιάδων ευρώ κλάπηκαν από μηχανουργείο, ιδιοκτησίας 32χρονου στην Αραδίππου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο ιδιοκτήτης του μηχανουργείου κατήγγειλε στον Αστυνομικό Σταθμό Αραδίππου πως όταν μετέβη στην εργασία του γύρω στις οκτώ το πρωί, βρήκε παραβιασμένη την πόρτα του μηχανουργείου του. Όταν ο ιδιοκτήτης εισήλθε στο υποστατικό του διαπίστωσε ότι είχαν κλαπεί διάφορα εργαλεία όπως πιστόλες βαφής αυτοκινήτων και άλλα. Η συνολική αξία των κλαπέντων υπολογίζεται γύρω στις 2 χιλιάδες 80 ευρώ.

Χρυσαφικά αξίας 12 χιλιάδων ευρώ κλάπηκαν από οικία
Λίγο αργότερα χρυσαφικά αξίας 12 περίπου χιλιάδων ευρώ κλάπηκαν σήμερα από οικία στην Αραδίππου, όταν η ιδιοκτήτρια του απουσίαζε το πρωί για μία περίπου ώρα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η γυναίκα κατήγγειλε στον Αστυνομικό Σταθμό Αραδίππου ότι μεταξύ των ωρών 09.30 – 10.30 σήμερα το πρωί όταν απουσίαζε από το σπίτι της στην Αραδίππου, άγνωστος ή άγνωστοι εισήλθαν σε αυτό και έκλεψαν διάφορα χρυσαφικά συνολικής αξίας γύρω στις 12 χιλιάδων ευρώ.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση