ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

K Sports: Μάστιγα χωρίς λύση οι φακέλοι

Διαβάστε την Κυριακή στο αθλητικό περιοδικό μαζί με την «Καθημερινή»

Ο νέος κόκκινος φάκελος που έστειλε η UEFA στην ΚΟΠ αναδεικνύει το πρόβλημα διελεύκανσης τέτοιων υποθέσεων στην Κύπρο. Από το 2009, οπόταν ήρθε ο πρώτος φάκελος, οι διωκτικές αρχές δεν έχουν καταλήξει σε καμία διελεύκανση υπόθεσης.

Κλειδί για ανατροπή αυτού του σκηνικού αποτελεί το Νομοσχέδιο που προωθεί το Υπουργείο Δικαιοσύνης, σχετικά με την άρση του απορρήτου της επικοινωνίας σε τηλεπικοινωνιακές συνδιαλέξεις.

Ο χώρος του στοιχήματος διεθνώς έχει τζίρο κοντά στο ένα τρισεκατομμύριο δολάρια ετησίως, ενώ ο τζίρος του παράνομου στοιχήματος είναι μερικά δισεκατομμύρια δολάρια. Πρόκειται για μια τεράστια βιομηχανία, που επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό το διεθνές ποδόσφαιρο. Οι ενέργειες που γίνονται στο εξωτερικό για πάταξη και το κυπριακό παράδειγμα.

Επίσης, την Κυριακή στο νέο τεύχος του K Sports διαβάστε…

Γ. Μαντούκα: Αιφνιδιαστική, αλλά όχι απρόσμενη η αποχώρηση. Αναπόφευκτη εξέλιξη η αποχώρηση του Βραζιλιάνου από τον ΑΠΟΕΛ, αφού ήταν υποβαθμισμένος πλέον ο ρόλος του Τεχνικού Διευθυντή με τον Τιμούρ Κετσπάγια στον πάγκο.

Μεταγραφικές αποτυχίες: Ο σάκος με τις «πατάτες». Εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ πετάχτηκαν φέτος στο… χωράφι με τις πατάτες για παίκτες όπως οι Πιατσκόφσκι, Τσόκο, Μεντί, Πέρεζ και Νιανγκ.

Θέμα: Το ποδόσφαιρο δίπλα στους πρόσφυγες. Σε Κύπρο, Ελλάδα και υπόλοιπη Ευρώπη, συλλόγοι, οργανισμοί και οργανωμένοι οπαδοί προχώρησαν σε κινήσεις στήριξης. Δεν έλειψαν και οι παραφωνίες.

Ποδόσφαιρο: Σε λειτουργία το ενιαίο συμβόλαιο. Οι ποδοσφαιριστές είναι πλέον κατοχυρωμένοι σε ό,τι αφορά τα εργασιακά μετά από τις ενέργειες του ΠΑΣΠ σε συνεργασία με την ΚΟΠ.

Ποδόσφαιρο: Ομάδες από το ζενίθ στο ναδίρ. Λίβερπουλ και Μίλαν αδυνατούν να επιστρέψουν στην ελίτ. Η πτώση άλλων μεγάλων ομάδων.

Μπάσκετ: Πρωτάθλημα τεσσάρων ταχυτήτων. Αυξημένο το ενδιαφέρον στην ελληνική Α1, με ΠΑΟΚ, Άρη και ΑΕΚ να έχουν υψηλές προσδοκίες.

Αρθρογραφία:
Ηρόδοτος Μιλτιάδους: Ο Λόμπο και οι συνειρμοί
Χρίστος Ζαβός: Επίπεδο… στον πάτο
Γιώργος Λογίδης: Απόλυτο αφεντικό, απόλυτη ευθύνη

Αθλητισμός: Τελευταία Ενημέρωση